Elif sonuçtan hiç memnun değil

THY Ödeme Ekranındayken Fiyat Güncellemesi Yaptı

THY Ödeme Ekranındayken Fiyat Güncellemesi Yaptı
Elif
28 Haziran 2024 23:28

THY üzerinden İstanbul-Nice/Nice-İstanbul uçuşu almaya çalışırken tam ödeme ekranında sistem hata verdi ve bileti ne yazık ki alamadım. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bir şey yapamadıklarını, ben ödeme ekranındayken güncelleme geldiğini belirttiler. Uçuşa daha çok zam gelir diye uçuşu satın aldım. Daha yarım saat bile geçmeden; aynı sınıf, aynı saat, aynı standartlardaki uçuşun eski yani ilk almaya çalıştığım fiyata döndüğünü fark ettim. Tekrardan çağrı merkezini aradım ve 00.00-01.00 saatleri arasında gün dönümü sebebiyle fiyat farkının olabileceği benimle paylaşıldı. Ben de bu ilk aradığımda paylaşılsaydı bu mağduriyeti yaşamayacağımı dile getirdim. Beni bununla alakalı F***** adında bir çağrı temsilcisine aktardılar. F***** Bey telefonu 'Bu saatte kimi neden aktardılar?' şeklinde açtı. Ona rağmen kendimi düzgünce ifade ettim ve kendisine herhangi bir şekilde kötü tepki vermedim. Bana yazılı bildirim yapmamı söyledi ve yardımcı olmadı. Yazılı bildirimi yaptım, talebim üzerine tarafıma telefonla geri dönüş yapıldı. Yardımcı olacaklarını belirttiler ama ertesi gün tarafıma mail üzerinden uçuş aynı standartta olmayabilir şeklinde bir maille dönüş yapıldı. Bunun üzerine yasal işlem başlatacağımı ve kesinlikle arama beklediğimi belirttim. Ve telefon elimdeyken bana ulaşamadıklarına dair bir mail yolladılar. Gerçekten hem insan gibi bir muamele görmüyorum! Hem de çalışanlar çok saygısız, bir de üstüne ulaşamadık diye yalan söylüyorlar. Böyle bir şirketin vizyon ve misyonuna yakışır bir şekilde davranılmadığını düşünüyorum. Kesinlikle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Büşra
09 Mayıs 2024 13:05

Hülya
25 Haziran 2023 10:12

Aydın
19 Mart 2024 06:42
İsanesli sonuçtan hiç memnun değil

İsanesli
06 Temmuz 2023 10:58
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
20 Eylül 2023 21:09