Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

THY Hatalı Cinsiyet Bilgisini Düzeltmiyor

Yaprak
10 Ağustos 2024 17:48

Sayın yetkili,
28.08.2024 tarihinde Tiran-İstanbul 13:20 uçağına bilet aldım. Biletimi kiwi.com üzerinden aldım. Bileti alırken cinsiyet bilgisinde bir hata yaptım. Sadece bu bilgiyi düzeltmek için önce THY'yi aradım ve TK-11281520 numaralı geri bildirim kaydı oluşturdum. THY ise biletinin arkasında durmayarak sorunun kiwi.com tarafından düzeltilmesi gerektiği belirtti. Bunun üzerine kiwi.com ile iletişime geçtim. İlgili acentede kişisel bilgilerim mevcuttu ve sorunu düzelteceklerini fakat bu tarz değişiklikler için THY nin yetkili olduğunu bildirdiler. Bilette köklü bir değişiklik taraf değişikliği talep etmiyorum. Sadece yanlış seçilen cinsiyeti düzeltmeye çalışıyorum. Buna rağmen THY hiçbir şekilde sorunumla ilgilenmiyor. Hem mağdur edildim hem param alındı. Çağrı merkezi ile yaptığım görüşmelerde kesinlikle yardımcı olunmadı. Biletinizi yeniden alın cevabıyla karşılaştım. Şu anda THY ve acentelerinin bilinçli olarak tüketiciyi mağdur ettiklerini düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda hukuki haklarımı kullanacağımı bildiriyorum.

Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
13 Aralık 2023 21:32
"THY teşekkür ederim"
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
22 Şubat 2024 09:42

Türk Hava Yolları Bilet İsim Hatası Ve Çözüm Süreci Sorunu

Esmanur
23 Eylül 2024 22:47

Şengül
17 Ocak 2024 19:56
İmran sonuçtan hiç memnun değil

İmran
12 Eylül 2024 15:48