THY Hatalı Bilgilendirme Sonucu Maddi Manevi Mağduriyet

Levent
15 Ekim 2023 20:05

THY'den 8 Ekim'de 20 Ekim 2023 07:25 uçağıyla İstanbul Üsküp arası seyahat edeceğimi ve evcil hayvanımı da götüreceğimi belirterek bilet aldım (tdgbwt). Evcil hayvanımın uygunluğu kontrol edilip ücretini check-in zamanı ödeyebileceğimi söyleyerek rezervasyonu yapıldı. 8 Ekim günü önce 16:22'de pet rezervasyonumun onaylandığı 16:24'te de biletimin onaylandığı maillerini aldım. Aynı gün TK rumuzuyla telefonuma bilet alım işlemim gerçekleştiği mesajı da geldi. Bugün ekstra bagaj sormak için aradığımda pet rezervasyonumun iptal edildiğini öğrendim. Ve geri bildirim yazmam söylendi. Maillerimi kontrol ettiğimde spam kutuma 11 Ekim'de noreply olarak İngilizce pet rezervasyonumun iptal edildiği maili tercüme ettirdim. Bilet alımını yaptığımda Turkish Airlines başlıklı mail ile TK rumuzlu mesajlar gönderen THY, noreply olarak İngilizce gönderilmiş ve spam kutuma düşmüş mail gönderdiğinden durumdan haberdar olamadım. Ek bagaj sorgulamak için bugün aramamış olsaydım, 20 sinde sabaha karşı havaalanında hayvanımla yaşayacağım mağduriyeti düşünemiyorum bile. Konuyla ilgili THY'nin acilen bir çözüm bulmasını, bilet değişikliği yaparken yaşayacağım maddi mağduriyetimin giderilmesini, problemimin evimi Makedonya'ya taşıdığımdan acilen sonuçlandırılmasını istiyorum.

THY İle Evcil Hayvan Seyahati Kabusa Döndü!

Yeşim
16 Ekim 2024 10:04