Berke sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 16:55

Teknosa firmasından çeyiz paketi ile satın aldığım LG marka televizyonum 6 aylık depolama süresince Teknosa mağazasından hasarlı olarak gönderildi. LG yetkili servisi tutanak tutarak Teknosa'dan değişim talebinde bulunmamı söyledi. Teknosa servisi ile defalarca telefon ile görüştüm. Hasarlı ürünümün, hasarlı kolinin, LG'nin servis formunu ve kargo bilgilerimi paylaşmama rağmen 1 aydır hiçbir işlem yapılmıyor. Yaklaşık 8-9 kere aradığım müşteri hizmetleri hiçbir bilgi veremiyor sadece size ulaşacağız dedikten sonra konuyu geçiştiriyorlar. Ben evime 1 ay önce taşındım ve televizyonum 1 aydır hiç kurulamadı salonumun ortasında duruyor. Teknosa'nın hasarlı ürünü alıp yenisini getirmesi gerekiyor. Bunun ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum çünkü tek umudum onlardı ancak 4 ay gibi bir sürede dönüş yapacaklarını söyleyip telefonu kapatıyorlar.

07 Kasım 2024 16:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)
07 Kasım 2024 17:40

Merhabalar, Konu ile ilgili geri dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler.

08 Kasım 2024 18:25

Bana hala ulaşılmadı, konu ile ilgili acil dönüşünüzü bekliyorum!

09 Kasım 2024 16:42

Merhabalar, 9 Kasım 2024 Cumartesi günü ürünü satın aldığım Teknosa mağazasına sorunun çözülmesi için tekrar gittim. Ancak mağaza sorumlusu başka bir şubeye geçiş yaptığı için süreç ilerlememiş ve hala çözülemiyor. Kendi mağazanızdan hasarlı gelen ürünün kargo firmasına ve LG markasına iade yapılması için uğraştığınızı öğrendik. Ürünün hasarlı gelmesinin sebebi Teknosa'nın kendisidir. LG yetkili servisi ürünün değişiminin yapılması için gerekli formu bana ulaştırdı ve ben de size ulaştırdım. Mağazanız ile yaptığım görüşmede ürünümün stoklarda olmadığı da söylendi. Bu sebepli aynı modelin 2024 versiyonunu vermek durumunda olduğunuzu düşünüyorum. Hasarlı ürün 1 aydır oturma odamızda duruyor. Tüm süreçlerin hızlandırılıp, yeni televizyonun bize gönderilip, eskisinin de alınması için acil dönüşlerinizi bekliyoruz. Süreci her yerden sizlere bildirip, konu ile ilgili hala hiçbir süreç başlamadığı için de sizleri kınıyorum. Ek olarak, konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuz yapıldı ve süreç ilerletiliyor. Acil dönüşlerinizi bekliyoruz!

19 Kasım 2024 10:15

19 Kasım 2024 tarihi itibariyle hala sorun çözülemedi ve hasarlı ürün benden alınmadı. Mağaza ve merkez ofisten haftada 1 kez aranıyorum ve sürekli aynı güncellemeleri alıp geçiştiriliyorum. Hasarlı cihazımın yenisi ile değiştirilmesi için acil destek talep ediyorum!

Zeynep
09 Mayıs 2025 01:01