12 Aralık 2024 14:032.134

Teknosa internet sitesinden aldığım Dyson Gen5 sahte çıktı. Ürünü kayıt ettirmek için aradığım Dyson yetkilisi ürünün sahte olduğunu görüntülü görüşmeniz sonucu ve seri numarasından teyit etti. 29 bin liralık ürün alıyoruz. Sahte ürün gönderiliyor ve kontrol etmesek paramız çöp olacak. Güvenip alışveriş yapıyoruz. Bir de bir daha asla. Sipariş no:2319653927

12 Aralık 2024 17:58

Teknosa'dan satın aldığım dayson gen5 süpürgeyi kutu açıldığı için iade almıyor. Dayson koşulsuz 14 gün iade alırken Teknosa kabul etmiyor. Aynı parayı verip mağdur iade konusunda sorun yaşamamak için Teknosa'dan bir daha ürün almam gider Dayson kendi sitesinden alırım

12 Aralık 2024 14:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Serdar
12 Aralık 2024 17:55

Sunulan çözüm ürünü kutuyu açmadıysanız iade edin parasını geri yatıralım. Biz kandırılmadık ama Teknosa tüketiciye sahip çıkmıyor. Bu adamlarla çalışmaya devam ediyor. Bir şey alırken çok düşünmek lazım

Ünal
Benzer Şikayeti Var
13 Aralık 2024 18:14

Aynı ürünü dyds adlı satıcıdan bende aldım. Kutu kesinlikle açılmadı sahte olduğu net bir şekilde anladım. Ürün açık olsa bile tüketici olarak koşulsuz iade etme şansınız var.

Siparişin Kargoya Verilmemesi Ve Yetersiz Bilgilendirme Sorunu

13 Ağustos 2025 18:40440

09.08.2025 tarihinde Teknosa internet sitesi üzerinden Dyson V12 model ürün için 233510921 numaralı siparişi verdim. Top...

Satın Alınan Dyson Ürününün Orijinalliği Hakkında Şüphe

14 Nisan 2025 21:35505