Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Aldığım Dyson Süpürge Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Aralık 2024 17:47

Nisan 2024 tarihinde Teknosa online sitesinden outlet Dyson v15 dikey süpürge aldım, ürünü almadan önce de araştırdım 1 yıl da Teknosa garantisi verdiklerini söylediler, bir yıl dolamadan süpürgenin ışıklı başlığın da ve normal başlığında malzemeden kaynaklı kırılmalar oluştu. Bende Konya Kule Site Teknosa mağazasına ürünü götürdüm, servis için. Servisten herhangi bir bakım onarım tedarik sağlanmadı. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen her hang bir sonuç elde edemedim. Ben yoruldum artık, süpürgeyi aylardır kullanamıyorum. Aldığıma pişman oldum. Teknosa gerçekten pişmanlıkmış. Ürünü iadeye götüreceğim. Almazlarsa da mağaza da bırakıp çıkacağım benim işime yaramıyor. Ayrıca Dyson diye aldık. Markanın da arkasında duramıyorlar. Bu kadar kısa sürede bunları yaşamam çok üzücü. Dünyanın parasını verip alıyoruz, bir de rezil oluyoruz.
Umarım yetkililer bu duruma en kısa sürede çözüm üretirler. Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğim durumu.

22 Aralık 2024 17:53 (Şikayetten 5 dakika sonra)
22 Aralık 2024 22:42

Ben bir çözüm üretileceğini düşünmüyorum ama sizin içinde biraz bekleyim. Ve bahsettiniz iletişim yollarını denedim ve çözümsüz kaldınız. Umarım tüketicinin haklarını koruyarak bir çözüm üretirsiniz.

23 Aralık 2024 11:35

Dediğim gibi de oldu, müşteri hizmetleri beni aradılar. Ücret karşılığında ürünü temin edeceklerini söylediler. Ücret vereceksem neden sizden alayım Dyson kendi sitesinden alırım. Sizin bana bu ürünü ücretsiz bir şekilde tedarik edip vermeniz lazım. Ayrıca yakınımda bu tarz servis problemlerinde Dyson ürünü ücretsiz bir şekilde tüketiciye ulaştırıyor.

23 Aralık 2024 11:41

Yani kısacası yine hüsran ve çözümsüz kaldınız. Ben en yakın Konya Kule Site mağazasına iade için gideceğim, bakalım orada ne kadar yardımcı olacaklar.

Ceren sonuçtan çok memnun

Ceren
06 Aralık 2023 19:58
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Miray
14 Mayıs 2024 16:56
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Şubat 2024 20:59
Teknosa'da Dyson V15 Süpürge Kâbusu: Servis Ve Ürün Değişim Çıkmazı
Teknosa'da Dyson V15 Süpürge Kâbusu: Servis Ve Ürün Değişim Çıkmazı
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
14 Eylül 2025 00:12