Tefal X-PLORER Akıllı Süpürge Sorunları Ve Servis Deneyimi

Tefal X-PLORER Akıllı Süpürge Sorunları Ve Servis Deneyimi
Ozgurdeniz
20 Aralık 2024 21:33

Tefal RG9075 X-PLORER serie 130 al akıllı süpürgeyi 1.5 sene önce yeni çıktığında almıştım. Temizliği başlattığımda 10 saniye kadar gidip hata vermeye başladı. Şarj istasyonuna yönlendirince de şarj istasyonunu bulamıyordu. 16.12.2024 te Tefal yetkili servisine cihazı verdik. 19.12.2024 te teslime hazır oldu. Ürününüz çalışıyor. Sorun yok dediler. Yeniden cihazı harita oluşturmak için çalıştırdığımızda 1 dakika sonra hata veriyor. Harita bile oluşturamıyoruz artık. Düz halı üzerinde de takılı kalıyor. 1.5 sene önce çıkmış ürün artık stoklarda yok. Yedek parçaları (filtre ve temizleme fırçaları özellikle) bile bulunamıyordu zaten. Ürünün hatalı üretim olduğunu ve Bu yüzden üretimden kaldırıldığını düşünüyorum. Çok fazla şikayet oluşmuş zaten. Servise tekrar versem bile cihazın tamir olacağını düşünmüyorum. Form numarası 7921.

21 Aralık 2024 09:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

İnci
28 Aralık 2024 23:02
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
15 Aralık 2023 14:30
"Mardin'deki servis tarafından iade formu düzenlendi. Ürün gönderildi paramız 10 gin içinde iade edilecek denildi. Mardin'deki Tefal servis gerçekten çok iyiydi. İlgi ve alakası için teşekkür ederiz."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 16:59
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
26 Kasım 2023 18:34