Ayça sonuçtan çok memnun

Tefal X Pert Şarjlı Dikey Süpürge Nin Toz Haznesindeki Gri Parça Düştü

Tefal X Pert Şarjlı Dikey Süpürge Nin Toz Haznesindeki Gri Parça Düştü
13 Mart 2024 22:28

11.12.2022 tarihinde almış olduğum Tefal X Pert şarjlı süpürgenin toz torba kutusundaki gri plastik parça düşmüş. Hatalı bir üretim olduğunu düşünüyorum. Garanti kapsamında bu parçanın temin edilmesi gerekiyor. Çünkü ilk günden itibaren oynayan tam yerinde sabit durmayan ve yapıştırma gibi bir parça. Ayrıca birkaç şikayette bu sorunu okudum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

14 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 10 saat sonra)

14 Mart 2024 14:40
15 Mart 2024 12:02

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Mart 2024 13:43

Görüşme sağladım fakat garanti kapsamında olmadığı söylendi. Servis bilgisi verildi.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ağustos 2023 19:13

Arzu
18 Şubat 2024 15:42

Hacer
23 Temmuz 2023 13:52
Ilhami sonuçtan hiç memnun değil

Ilhami
26 Ekim 2023 17:02
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Contası 3 Günde Kayboldu Ve Ücret İstiyorlar

Bilge