Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü İlk Kullanımda Su Akıtıyor ve Deforme

02 Ekim 2024 19:49

08.09.2024 tarihinde Teknosa'dan aldığım Tefal marka ütü ilk kullanımda su akıtmaya başladı. Öyle ki ütülediğim kıyafetleri ıslak olduğundan giyemedik. Daha sonra ürüne dikkatle baktığımda sol ön kısımda deforme olduğunu ve buhar ayar düğmesinin çalışmadığını fark ettik. 10. 09.2024 tarihinde ütüyü Teknosa'ya geri götürdük servise göndereceklerini söylediler. Servisten kazanı yapıldı diye geldi. Ama şikayetler devam etti. Ertesi gün tekrar götürdük. Şimdi yine aynı ütüyü bize sorun yok diye verdiler. Sorun hala devam ediyor. Tefal'in çözüm üretmesini bekliyoruz

03 Ekim 2024 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

04 Ekim 2024 13:13

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

09 Ekim 2024 12:45
Tefal Ütü İlk Kullanımda Su Akıtıyor ve Deforme

Ütü 3. Kez servisten geldi. Tefal'den bana ulaşan bayanın dediklerini uyguladım. Şikayetler devam ediyor. Daha da beter su dökmeye başladı. Tekrar Tefal'i aradım dediklerimden başka yapabileceğim bir şey yok diyor. Ürünün iade alınmasını istiyorum

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
23 Mart 2024 08:12
Tefal Ütü Bitmeyen Arıza

Tefal Ütüde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yahya
05 Nisan 2025 11:37
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
22 Ekim 2024 22:33
Goksen sonuçtan hiç memnun değil

Goksen
24 Eylül 2025 21:56
İlk Günden Beri Su Akıtan Ütüye Çözüm Bulunmuyor, İade Talebim Karşılanmadı
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Ütü Pas Bırakıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Tuğba