Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Tefal TY9679 X-Force Flex 8.60 Dikey Şarjlı Süpürge Başlık Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

18 Eylül 2024 11:10

Tefal dikey şarjlı süpürgemin garantisi dolmadan zemin ve halı süpüren başlığının tekeri kırıldı. Teknik servis, tekeri değiştiremeyeceklerini, yeniden başlık almam gerektiğini ve bunun bedelinin 1.600 TL olduğunu söyledi. Garanti kapsamına girmiyormuş.

Konuyla ilgili şikayetçiyim. Zaten tekerin iç kısmı kırılabilir plastikten yapılmış adi bir malzeme. Bir de garanti kapsamında para talep ediyorlar. Üzerine fil oturmadım kırmak için. Zaten Tefal'i çok düşünerek almıştım, büyük bir pişmanlık içindeyim. Çözüm sunulmasını isterim.

13 Ekim 2024 09:51

Tefal müşteri hizmetleri sorunum ile ilgili 21 gün önce kayıt açıldığını iletip hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Beni beklemeye aldıkları sürede şarjlı süpürgenin garanti suresi doldu. Bilgi almak için aradığımda önce "kaydiniz olumsuz kapandı" deyip sonra "pardon biz size dönüş yapacağız" deyip oyalıyorlar hala.

Ek
18 Eylül 2024 13:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

19 Eylül 2024 15:57
19 Eylül 2024 16:13

Müşteri hizmetleri aradı bugün. Benden fatura ve süpürgenin fotoğrafını istedi. WhatsApp üzerinden yolladım. Bu beni mutlu etti, ilgilendiklerinin bir göstergesi. Umarım garanti kapsamında sorunumu ücretsiz çözerler.

24 Eylül 2024 21:51

18 Eylül de buradan şikayetimi belirtmiştim ertesi gün arayıp süpürgenin kırılan akşamı için fotograf istediler yolladım ve WhatsApp'tan sorun çözüldüğünde bilgi verileceğini ilettiler. 5 gün bekledim cevap gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım ve bana yeni başlık alma gerektiğini ilettiler. Fakat böyle bir durumun bana henüz bildirilmediğini söyleyince şikayetinize tekra bir bakalım deyip bildiğiniz sepetleme taktiğini uyguladılar. Aradan 2 saat geçti beni arayan Deniz hanim konuyla ilgili kayıt açıp teknik servisten bilgi alalım dedi. Bu kaydın neden 18 Eylül de değil de simdi açıldığını sorarken beni dinlemeden, beklemek istemiyorsanız ücretini ödeyip yeni başlık alabilirsiniz diye görüşmeyi kesmeye çalıştı. Ben yeni ücret ödeyerek başlık alacak olsam sizi aramazdım dedim. O zaman ya kayıt açacağım simdi ya da parası verin başlık alin dedi. Bildiğimiz dalga geçme, sepetleme sorunu çözümsüz hala getirip oyalama sureci başlatıldı. Kesinlikle çözüm sunmadılar 1 haftadır bekliyorum ve garanti suresi 6 gün sonra dolacak. Böyle bir rezalet olamaz. Tefal i bu kadar beter bir markabilmezdim. Yıllarca Dyson kullandım hiçbir akşamında kırılma yaşamadım. Bu kadar adi ve dandik bir markayı tercih ettiğim için kendime kiziyorum. Pişmanlıksınız ve müşteri hizmetleriniz rezil. Her şeyin çivisi çıkmış bir ülke de Tefal nedir ki zaten?

24 Eylül 2024 21:53

18 Eylül de buradan şikayetimi belirtmiştim ertesi gün arayıp süpürgenin kırılan akşamı için fotograf istediler yolladım ve WhatsApp'tan sorun çözüldüğünde bilgi verileceğini ilettiler. 5 gün bekledim cevap gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım ve bana yeni başlık alma gerektiğini ilettiler. Fakat böyle bir durumun bana henüz bildirilmediğini söyleyince şikayetinize tekra bir bakalım deyip bildiğiniz sepetleme taktiğini uyguladılar. Aradan 2 saat geçti beni arayan Deniz hanim konuyla ilgili kayıt açıp teknik servisten bilgi alalım dedi. Bu kaydın neden 18 Eylül de değil de simdi açıldığını sorarken beni dinlemeden, beklemek istemiyorsanız ücretini ödeyip yeni başlık alabilirsiniz diye görüşmeyi kesmeye çalıştı. Ben yeni ücret ödeyerek başlık alacak olsam sizi aramazdım dedim. O zaman ya kayıt açacağım simdi ya da parası verin başlık alin dedi. Bildiğimiz dalga geçme, sepetleme sorunu çözümsüz hala getirip oyalama sureci başlatıldı. Kesinlikle çözüm sunmadılar 1 haftadır bekliyorum ve garanti suresi 6 gün sonra dolacak. Böyle bir rezillik olamaz. Tefal i bu kadar beter bir marka bilmezdim. Yıllarca Dyson kullandım hiçbir akşamında kırılma yaşamadım. Bu kadar adi ve dandik bir markayı tercih ettiğim için kendime kiziyorum. Pişmanlıksınız ve müşteri hizmetleriniz rezil. Her şeyin çivisi çıkmış bir ülke de Tefal nedir ki zaten?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
27 Kasım 2024 11:25

Aysun
31 Temmuz 2023 13:15
Tefal Garantiye Girmeyen Renk Sorunu
Tefal Garantiye Girmeyen Renk Sorunu

Fatih
09 Aralık 2023 21:57
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
27 Mayıs 2024 17:28