Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 22:19

Tefal titanyum serisi bulaşık makinesine koymadığım halde soyulmaya başladı. İstanbul Forum mağazasından aldım, İstinyePark mağazasına gösterdim; kullanıcı hatası dediler. Kullanırken çizilmesin diye Tefal'in kaşık setini aldım. Bundan sonra alışveriş yapmayacağımı belirtmek isterim. Tek mağaza.

20 Kasım 2023 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)

27 Kasım 2023 11:02
27 Kasım 2023 13:07

Benim sorunum çözülmedi alacak olanlara yine iletiyorum kesinlikle almayınız.

27 Kasım 2023 17:50

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Aralık 2023 13:21

Bu ilettiğiniz bilgiler benim tencereleri çöpe atmam dışında hiçbir sonuca ulaşmadı bir de sorun çözülmüştür şeklinde cevap veriyorsunuz ben yine aynı şeyi tekrarlıyorum reklamını yaptığınız kadar keşke ürünlerim sağlamlığı ve sağlığı için uğraşsanız daha başarılı olursunuz. Şikayetleri okuyan bir kullanıcı olarak alacak insanları uyarıyorum yine çünkü çok büyük paralar verip çöpe atmanızı istemem.

Gülse
Gülse

Esra hanım size ne kadar teşekkür etsem azdır. Aylardır bir tencere seti almak için Karaca mı Tefal mi araştırıp duruyorum gönlüm Tefal'den yanaydı ama şikayetiniz ve koskoca Tefal firmasının size veremediği cevap beni uyandırdı. Tefal'e bundan sonra güvenemeyeceğimi sayenizde çok iyi anladım. Tekrar teşekkür ediyorum probleminizi halledemediniz ama en azından ben de benim gibileri uyarıp hayır dualarımızı aldınız

Kırmızı
06 Ekim 2023 23:42
Tefal Tencere Takımı Şikayeti
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
19 Nisan 2024 14:39
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
12 Mayıs 2024 20:40