Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
12 Mayıs 2024 20:40

Tefal ıngenio preference tencere setimi satın aldıktan kısa bir süre sonra, sadece Tefal marka ve tahta servis kaşıkları kullanmama rağmen iç yüzeyleri kullanılamaz hale geldi. Kullanıcı hatası olduğu ifade ediliyor; ancak dikkatli ve özenli kullanımım sonucunda, firmanın çizilmez olduğunu iddia ettiği ürünlerde oluşan çizikler oldukça rahatsız edici.
Yüksek meblağlar ödeyerek güvenerek satın aldığım ürünler, iki yıl içinde sanki 15 yıldır kullanılıyormuş gibi eski ve yıpranmış bir görünüme büründü, tutacak kısımları da bozuldu. Mağazaların ilgisizliği ve geri dönüş yapılmaması nedeniyle memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

03 Kasım 2024 17:04

2 yıl önce kullanmaya başladığım Markaya güvenip aldığım Tefal Titanium Ingenio marka tencere setim kısa sürede çizilmeye başlamıştı. Bir çok kez mail yoluyla bildirdim Şikayetvar üzerinden yazdım. Tabanda soyulma olmadığı sürece değişim yapılamaz garanti tabanı ile ilgili denildi ve indirim kuponlarıyla geçiştirildi. Sonunda bekledikleri oldu ve tenceremin dibi soyuldu. Evet Tefal marka en güvendiğimiz gözümüz kapalı aldığımız tencerelerimizin son hali içler acısı. Acil bir şekilde dönüş ve telafi istiyorum. Verdiğimiz para aldığımız hizmete değmeli!

02 Kasım 2024 17:42

Ek
13 Mayıs 2024 08:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

14 Mayıs 2024 13:30

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
19 Nisan 2024 14:39
Fehmi sonuçtan memnun değil

Fehmi
23 Eylül 2024 16:10
Tefal Ürünü Alırken Dikkat Dikkat Ürünler Kalitesi Bitmiş
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tencerelerde Kullanmadan Önce Derin Çiziklerle Karşılaştım Değişim İstiyorum

Tuba
30 Eylül 2025 13:52

Bilgen
11 Mart 2024 07:55
Tefal Titanyum Tencere Şikayeti
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
27 Ocak 2024 15:16