Kutay sonuçtan çok memnun

Tefal Teflon Tava İçinin Soyulması

14 Nisan 2023 11:05
Kutay'ın Teşekkür Mesajı
“Garanti belgemi kaybetmeme rağmen sistemden bulup değişiklik için yardımcı oldular sadece biraz gecikme oldu yaklaşık 2 ay kadar ama genede memnun kaldık teşekkür ederiz.”

Ürünü alalı 2 veya 3 sene oldu ve çok kötü bir duruma geldi ve bu ürün dünya markası Tefal'in tenceresi, bunu görünce şok olduk çünkü Tefal'e hiç yakışmayan bir durum oldu. Dünya kadar. Para verip kaliteli dediğimiz ürün bir helva yapalım dedik üstelik metal kaşık çatal vb. İle bile karıştırmadan sadece tahta kaşık kullanarak kullanılmıştır bu zamana kadar tarafınızdan geri dönüş bekliyorum. Aldığım ürünün nereden alındığı ve faturası maalesef kayıp.

14 Nisan 2023 11:49 (Şikayetten 43 dakika sonra)

15 Nisan 2023 10:39
11 Nisan 2024 13:24

13 Nisan 2024 10:33

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Tefal'den Aldığım Tencere Ve Tava Setinde Kısa Sürede Ciddi Kalite Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Zeliha
06 Aralık 2025 18:10
tefalden-aldigim-tencere-ve-tava-setinde-kisa-surede-ciddi-kalite-sorunlari-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-6.jpg
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Titanyum Tava Kaplaması Kısa Sürede Soyuldu Çözüm Sunulmadı

Emir
17 Ekim 2025 12:05

Derya
20 Kasım 2025 12:59
tefal-tencere-ve-tava-ocakta-patladi-garanti-magduriyeti-yasadim-3.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Tefal Tavada Çıtırtı Sorunu!

Emine
11 Nisan 2025 21:54
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
03 Eylül 2025 13:44