Tefal Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Tefal Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ibret
18 Ekim 2024 22:26

Süpürgeyi alalı 4 ay olmak üzere, süpürgemin emici başlığı kırıldı. 5 yıl garantili diye aldık ve garanti kapsamı dışı diyorlar ve çok pahalı. Hiçbir başlıkta olmuyor. En kısa zamanda şikayetimi sunacağım, hiçbir ilgilenen de yok. Kul hakkı gerçekten Tefal yanılttı beni.

12 Mart 2023 Media Markt'tan 5.249 TL'ye almıştım. 5 yıl garantili diye aldığım süpürgenin emici başlık hortumu kopmuş. Media Markt aracılığıyla servise gönderildi ve servis bana dönüş yaparak ürününüz garantiye girmiyor diyerek ücretli olarak başlığın değişimi yapılacak diyerek cevap verdi. Başlığın içerisindeki hortuma kullanıcı ne yapabilir ki? Gövdesinde kırılma yok. Biz marka diyerek güvenip alıyoruz ama ne yazık ki Tefal markası bile hatasının arkasında durmuyor.

Neden insanları yanıltıyorsunuz o zaman? Bizim ürünlerimizin garantisi yoksa o zaman ben hakkımı helal etmiyorum. Allah hiç kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. İşin kolayını firmalar bulmuşlar; hemen kullanıcı hatası garantiye girmiyor diyerek işin içinden çıkıyorlar. Saygılarımla, gereğinin yapılmasını arz ederim.

19 Ekim 2024 10:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

Hacer
11 Nisan 2025 17:34