Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Masterchop Rondo 4-5 Dakika Çalışıp Sonra Uzun Süre Çalışmıyor

26 Ekim 2023 12:29

8 Temmuz 2023'te internet üzerinden Tefal Masterchop rondo aldım. Cihaz en fazla 4-5 dakika çalışıyor. Sonra çok uzun süre çalışmıyor. Cihazı Tefal servisine gönderdim ve yetkili kişi bana cihazda bir sorun olmadığını bu cihazın bir süre çalıştıktan sonra motorunu korumak için kendini kapattığını söyledi. Şaka gibi. Düşünün araba alıyorsunuz ve 100 km sonra motor kendini soğutmak için duruyor ve yol çıkmak için motorun soğumasını bekliyorsunuz. Bu şekilde hiçbir işimi tamamlayamıyorum. Yapmaya başladığım her şey yarım kalıyor. Ürün bu şekilde hiç kullanışlı değil. Tefal ile telefon ve mail ile tekrar iletişim kurup derdimi anlatmaya çalıştım ama bu sorunu ciddiye alıp çözmek için hiçbir şey yapmadılar.

26 Ekim 2023 12:32 (Şikayetten 3 dakika sonra)

26 Ekim 2023 13:33

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

28 Şubat 2024 22:00

Hiçbir çözüm üretmediniz. Sırf alakalı görünmek için mesaj yazmışsınız buraya

Tefal Masterchop Rondo Kısa Sürede Bozuldu Ve Tamir Süreci Belirsiz

Selda
22 Haziran 2025 19:32
Tefal Masterchop Rondo Kısa Sürede Bozuldu Ve Tamir Süreci Belirsiz

Tefal MasterChop Rondo Çalışmıyor, Motor Başlık Kısmı Oturmuyor

Arzu
26 Kasım 2023 16:17
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Banu
26 Eylül 2024 11:28
Tefal Ürününe Sahip Çıkmıyor. Kaliteli Ürün Satmıyor.
Tefal Ürününe Sahip Çıkmıyor. Kaliteli Ürün Satmıyor.

Tefal Masterchop Doğrayıcı Isınma Sonrası Motor Koruma Problemi

Şerife
31 Mayıs 2024 22:21
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Aycan
22 Temmuz 2023 13:17