Sedef sonuçtan çok memnun

Tefal K13305 Manuel Rondo

Tefal K13305 Manuel Rondo
18 Mart 2024 10:29
Sedef'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim geri dönüş yardımınız için”

Tefal K13305 Manuel Rondo'nun bıçağı kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ilgilenmediler. Tefal gibi bir markanın böyle sorunlar yaşatması çok saçma. Ne yapalım yani şimdi, çöpe mi atalım? Biz en iyisi marka diye tercih ettik. Sizin bedava yollamanızı beklemiyorum ama lütfen yedek parça üretimi yapın ve lütfen ilgilenin.

19 Mart 2024 10:47

Tefal Ulaşamadıklarını ve müşteri hizmetlerini arayın dediler size yardımcı olalım dediler bu sabah dönüş yaptım müşteri hizmetler maalesef yardım edemiyoruz manuellerde dediler 700 TL ti çöpe mi atalım nereden tedarik edebileceğimizi söylemiyorlar kutusunda 2 yıl garantisi olduğu yazıyor neyin garantisi ya anlayamadım

Ek
18 Mart 2024 11:12 (Şikayetten 43 dakika sonra)

18 Mart 2024 16:31

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 10:36

Evet aradım şu an yardımcı olmadılar maalesef yardımcı olamıyoruz dediler manuel doğrayıcılarda yedek parça olmadığını söylediler trendyoldana ldığımda üzerinde 2 yıl garantisi vardır diyorlar neyin garantisini vermiş oldunuz onu anlayamadım yardımcı olunmadı

19 Mart 2024 11:01
19 Mart 2024 11:09

Teşekkür ederim geri dönüş yardımınız için

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Manuel Rondo Bıçağı Kırıldı, Yedek Parça Bulamıyorum

Esma