Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 10:20

Tefal indigo 6x teflon tencere tava setini satın almam üzerinden 1 yıl geçmeden sapı taktığım yerlerde soyulmalar oldu. Muğla menteşe ilçesi Ser ger ticaretten almıştım. Hiç ilgilenmeyip servise gidin dediler. Muğla menteşedeki Servis yüzümüze bile bakmadı, adımı sorarak agresif tavırlarla geçiştirip Tefal'in telefon numarasını verdi. Gıda hazırlamak için kullandığım bu ürünü bu şekilde kullanmak istemiyorum. Ürünlerin yenisiyle değişmesini talep ederek Tefal yetkililerine bildirdim. Kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. Kendi orijinal saplarıyla kullandım. Bu saplardan dolayı bu soyulma olduysa bu nasıl kullanıcı hatası olur? Tencereleri aralarına bez koyarak depoluyorum, her kullanımdan sonra elimde yıkıyorum. Daha nasıl özen göstererek kullanılır bilemiyorum. Tefal üzerine düşeni yapıp numune alıp incelemedi bile. Bu ayıplı ürünün yenisiyle değiştirilmesini istiyorum.

14 Ekim 2023 11:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

14 Ekim 2023 17:03

Bana telefonda kullanıcı hatası diyen çalışanınızın maaşı kadar para verdiğim ürünle ilgili uzaktan, görmeden nasıl araştıracaksınız merak ettim. Ayrıca bilgi değil mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bilgiyi defalarca verdim ben zaten.

19 Ekim 2023 22:03

Şikayet sonrası 1 hafta oluyor, iletişim dahi kuran yok. Bir daha asla Tefal almam aldırtmam. Sizde tercih etmeyi düşünmeyin bile. Para kolay kazanılmıyor. Piyasanın en pahalısı en iyisi değil. Ben kötü tecrübe ettim.

05 Kasım 2023 17:16

Tefal şikayetimi cevaplamadı bile.

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
06 Ocak 2025 11:51

Nurcan
20 Eylül 2023 00:56
Tefal Tencere Kabarma Sorunu
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
14 Aralık 2023 18:23
Tefal Kulpundaki Kromun Kusma Ve Paslanmalar
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tava Setinde Eğrilik Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği

Hanife