Tefal Explorer Robot Süpürge

25 Temmuz 2023 00:28

Bir yıl önce Çeşme Tefal mağazasından explorer 75 model robot süpürge aldım. Ve her şey o zaman başladı. Aldıktan üç ay kadar sonra ilk arızasını yaptı ve ondan sonra üç ayda bir düzenli olarak arıza yapmaya başladı. İlk yaptığı arıza yasaklı bölgeleri tanımamasıydı. Yasakladığım halde yasaklı bölgelere girip kablolara dolanıp cihazlarımıza zarar verdi. Sonrasında duvar kenarlarına takılıp şarjını bitirene kadar kalmaya başladı. En sonda da şarj istasyonuna bir türlü bulamayıp odalarda kendi kendine şarjını bitirip kalmaya başladı. Her seferinde defa servisine götürdüm. Her seferinde yaklaşık bir ay kadar serviste kaldı, yedek parça bekleniyor dendi, ana kart arızası dendi, ama şimdiye kadar bir arıza bitti başka arıza başladı. En son olarak bir aydır Tefal servisinde yedek parça bekleniyor. Çağrı merkezi aradığım zaman üç hafta daha parça beklemem gerektiğini eğer parça gelmezse değişim yapılacağını ilettiler. Aldığımdan beri toplamda 6 ay ben kullandım (ne kadar kullanmaksa) 6 ay servislerde süründü. Bu konuda Tefal'in çok sağdık bir müşterisi olarak destek bekliyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve bu çılgın cihazın bir an önce gerçek bir robotla değiştirilmesini rica ediyorum. Saygılar

25 Temmuz 2023 08:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

25 Temmuz 2023 15:48

Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Yildiz
25 Kasım 2024 14:18
Arslan sonuçtan hiç memnun değil

Arslan
26 Kasım 2023 20:14

Selin
20 Nisan 2024 20:47
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
20 Ocak 2025 00:53

Tefal X-plorer Serie 75 Robot Süpürgede Kronik Tekerlek Hatası Ve Çözüm Eksikliği

Aleyna
24 Eylül 2025 22:52
tefal-x-plorer-serie-75-robot-supurgede-kronik-tekerlek-hatasi-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru