Tefal Easy Fry Buhar Sorunu

20 Mart 2024 14:07

Mayıs 2023'te Tefal Easy Fry aldıktan bir hafta sonra buhar çıkarmaya başladı. Servise götürdük, tamir edildi ancak buhar çıkışı azaldı ve plastik kokusu geçmedi. Daha bir yılını doldurmadan tekrar aşırı buhar çıkışı yaşadım. Evde mutfak dolaplarını kabarttı. Müşteri hizmetleri tekrar servise bırakmamı istedi. Bu durum nereye kadar devam edecek?

20 Mart 2024 14:24 (Şikayetten 17 dakika sonra)

26 Mart 2024 10:44

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Mart 2024 00:17

Cihazımı bugün Bornova ata teknikten aldım cihazda sorun yokmuş mutfak dolapları su içinde kaldı aynı sorun devam etmekte. Müşteri hizmetleri bana ulaşamamış müşteri hizmetilerinde olan kayda nasıl ulaşamazlar bugün aradım yine yardımcı olmadılar. Kusurlu ürün satıyorsunuz. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim ürün değişimi olmazsa en kısa sürede dönüş bekliyorum.

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
10 Ocak 2024 18:33
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Turan
28 Mart 2024 01:39

G. Erkan
14 Mayıs 2024 17:33
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
05 Ekim 2023 22:57