Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 13:42

Tefal marka düdüklü tencerenin sapı kırıldı. Daha önce de kırılmıştı, ancak internetten alıp servise değiştirtmiştim. Şimdi parçayı bulamıyoruz; ne internet üzerinde ne de servislerde mevcut. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Düdüklüden çok memnunum, parça konusunda sıkıntı yaşamasak daha güzel olacak.

17 Nisan 2024 13:50 (Şikayetten 8 dakika sonra)

19 Nisan 2024 13:30

Henüz dönüş yapılmadı bekliyorum

19 Nisan 2024 15:37
19 Nisan 2024 15:46

Maalesef parça ile ilgili bir çözüm sunmadınız %35 indirim kodu verelim yenisini alın diyorsunuz eski düdüklü çöp olsun o zaman bence bu çok saçma Tefal'e yakışmayan bir öneri asla tasvip etmiyorum bundan sonra da Tefal alırken 1 değil 10 kez düşüneceğim çevreme de önermeyeceğim

19 Nisan 2024 15:49

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Düdüklü Tencere Kapağı Sorunu: Yedek Parça Bulunamıyor!

Ferhan
26 Şubat 14:07
Tefal Düdüklü Tencere Kapağı Sorunu: Yedek Parça Bulunamıyor!

Şükran
23 Ağustos 2024 10:40

26 Şubat 22:41
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Düdüklü Tencere Problemi

Neslihan
24 Mart 2024 17:06
Tefal Düdüklü Tencere Problemi
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Clipso Tencere Kapağı Çatladı Yedek Parça Bulunamıyor Güvenlik Riski Oluştu

Caner
25 Ekim 20:05