Sema sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Bozuk Kazanlı Ütü

11 Ekim 2023 20:42

Tefal Metropol mağazasından 17 Haziran'da almış olduğum kazanlı ütü 1 hafta geçmeden su akıtmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradım çeşitli şeyler söyleyerek tekrar kontrol etmemi söyledi. Giderek problem arttı, servise götürdüm 1-2 gün sonra hemen ürün verildi. Teknik servis bana form vermediği gibi istediğimde formda bir şey de yazmıyordu. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, mağaza müd ile konuştum (mağ. Müdürü benim için elinden geleni yaparak Tefal'e yazı yazdı) sonuç ütünün kendi kazanında olan suyu nasıl oldu ise boşaltmışlar. Bende sizin probleminiz servise giren ürünü istemiyorum dedim ne yaptıysam olmadı, sus payı bana internette harcamam için %50 ind çeki verdiler. Aldım ütümü eve geldi bir kez daha güvenerek. Daha da kötü akıtarak problem devam etmeye başladı videolar çektim, fotoğraflar attım. Bayi bana servise tekrar götürün olay artık bizden çıktı dediler.

Ütü harcadığım 5500 TL ve ben kalakaldık. Tefal gerçekten çok amatörce davranarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama olayın peşini bırakmayacağım, kendi hatalı ve bozuk ürünlerini bana zorla kabullendirmeye çalışıyorlar. Gerekirse resmi kuruluşlara başvuracağım.

12 Ekim 2023 08:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

17 Ekim 2023 15:18
17 Ekim 2023 16:13

Benden tekrar servise ürünü bırakmam söyleniyor. 15 gün önce çözüm bulamayan servis şimdi götürdüğümde ne yapacaktır?

19 Ekim 2023 18:07

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 14:33

Yeni Alınan Tefal Ütü Su Akıtıyor

Özden
01 Ağustos 2024 16:38
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
11 Ekim 2023 14:51
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Actis Kazanlı Ütü

Hasan