Esin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal 9230 Buhar Kazanlı Ütü Pişmanlığı

21 Mayıs 2023 22:09

Ekim ayında, Ankara Armada AVM'deki Tefal mağazasından, Tefal 9230 buhar kazanlı ütü aldım. 4. Kullanımda kireç akıttı, değişim veya iade kabul etmediler. İçini temizleyip verdiler.

3. Kullanımda tekrar kireç aktı. Müşteri hizmetleri değişim olabilir dedi, ama yine aynen temizleyip verdiler. Şu an 3. kullanımda tekrar aynı sorun oldu. İade hakkım olmasına rağmen 7 aydır oyalandım. Kıyafetlerim ziyan oldu. Bu ütünün sorunlu olduğu belli, her yere şikayet edeceğim. Tefal pişmanlıktır!

22 Mayıs 2023 08:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

22 Mayıs 2023 13:45

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

22 Mayıs 2023 16:47

Ben tekrar aradım, aynı şeyler tekrar edildi. Ütüyü tekrar getirecekmişim bir daha bakılacakmış. Aynı sorun 2kere yasandı. Videodada durumun vehameti ortada. Bir çözüm olamadılar.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
22 Aralık 2023 18:45

Uğurcan
07 Eylül 2025 19:06
İlk Kullanımda Arızalı Çıkan Ütü İçin Değişim Talebim Reddedildi
Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Mazlum
01 Temmuz 2025 14:43
tefal-buharli-utude-su-sizdirma-ve-servis-sorunlari-2.jpg
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ütü İlk Günden Beri Kireçli Su Püskürtüyor, Değişim Veya İade Talebim Karşılanmıyor

Nihan
28 Eylül 2025 14:17