Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

TEB Polonya'da Para Çekemiyorum

08 Mart 2023 01:23

03.03.2023 tarihinde Polonya'ya Erasmus öğrencisi olarak geldim. Yurt dışına komisyon olmadan para çekebilmek adına Türkiye'de iken TEB oluşturmuştum ve oluştururken belirttikleri üzere burada bulunan BNP Paribas bankasında komisyonsuz bir şekilde para çekecektim. Bydgoszcz şehrinde BNP Paribas ile para çekmek için ATM'lerini kullandığımda hesabımda istediğim miktarın üzerinde bir tutar bulunmasına rağmen ne tl hesabımdan ne de euro hesabımdan hiçbir şekilde para çekemiyorum. Hesabım Polonya için muafiyete sahip ve yurt dışı kullanımına aktif olmasına rağmen hiçbir şekilde parama erişemiyorum. Burada yurt ödemesi için acil olarak nakit paraya ihtiyacım var ama bankam bana bu konuda hiçbir şekilde olumlu yönde yardımcı olmuyor. TEB tarafından bana ulaşılmak istenirse Türk telefon numaram kapalı olduğu için lütfen mailim üzerinden ulaşın.

08 Mart 2023 08:34 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

10 Mart 2023 15:23

Şikayetime dönüş yapacaklarını bildirmelerinin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen henüz herhangi bir ulaşan olmadı.

Emre

Merhaba, Aynısını yaşamaktayız. Bir yol bulduysanız paylaşabilir misiniz?

Kayhan

Almanya Deutsche Banktan Euro olarak paramı günlük 480 euro yani 10 bin tl olacak şekilde çekebildim. Polonya'da Paribas Varşova ana şubeden de euro çekilebiliyormuş olarak duydum ama ne kadar doğru herhangi bir fikrim yok. Bunun dışında kartında para tl olarak bulunmuyorsa BNP Paribasın hiçbir şubesinden para çekemiyorsun, euro hesabı seçme seçeneği yok.

Emre

Merhaba, Aynısını yaşamaktayız. Bir yol bulduysanız paylaşabilir misiniz?

İrem sonuçtan hiç memnun değil

TEB ATM’lerinde Euro Çekme Seçeneğinin Kaldırılması ve Bilgilendirme Eksikliği

İrem
15 Ocak 00:08
Ömür sonuçtan memnun değil

TEB ATM'lerinde Deutsche Bank Kartlarıyla Euro Çekme İmkanının Kaldırılması Mağduriyet Yarattı

Ömür
25 Kasım 2025 18:32
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

TEB ATM’lerinde Euro Çekme Seçeneğinin Kaldırılması Sebebiyle Mağduriyet

Cihan