TEB-Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat Hesabı Mağduriyeti

15 Kasım 2023 13:45

3 aylık kur korumalı dövizden dönüşümlü mevduat hesabı açtım. 3 ayın sonunda banka herhangi bir faiz ödemedi. Sadece yatırdığım doları bana geri ödedi. Bu nasıl bir kandırmacadır? Diğer bankalarda da daha önce aynı şekilde kur korumalı işlem yaptım fakat hiç böyle bir mağduriyetle karşılaşmadım. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda beni şubeye yönlendiriyorlar. Müşteri hizmetlerinin bilgisi yok mu? Sizin bilginiz yoksa kimin bilgisi olacak? Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini ve 3 aylık kur koruma faizimi talep ediyorum. Gerekli tüm birimlere bu durumu ileteceğim ve hukuki olarak hakkımı arayacağım. Bu bankayla olan bütün hesaplarımı kapatacağım.

15 Kasım 2023 13:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

15 Kasım 2023 17:25

Kesinlikle yardımcı olmuyorlar. İnanılır gibi değil koskoca banka kazanılmış vade hakkını vermemek için görmezden geliyor.

16 Kasım 2023 17:04

Bu bankaya güvenip kesinlikle paranızı vadeye yatırmayın. Turkiye Bankalar Birliği Bireysel Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Engin
30 Mayıs 2024 14:26
Yalçin sonuçtan hiç memnun değil

Yalçin
02 Ağustos 2023 11:09
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
04 Ocak 2024 14:39
"Banka ve şube hızlı geri dönüşü ve detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim."

Bora
21 Aralık 2023 13:26