Deniz sonuçtan hiç memnun değil

TEB Çin Yuanı Hesabım Olduğu Halde Çin Yuanı Para Kabul Etmiyor.

01 Ağustos 2023 15:14

TEB (Türk Ekonomi Bankası) Bursa şubesine Çin Yuanı cinsinden paramı gene aynı cinste açılmış mevduat hesabıma yatırmak istediğimi söyledim. Vezne önce makinesini kontrol etti ve veznedar Çin Yuanı cinsinden para almaya engel bir teknolojik sıkıntı olmadığını anladık. Sonra müşteri temsilcisi ile konuşmam gerekiyormuş yukarı çıktım. Orada da bana döviz bozdurmak isterseniz yardımcı oluruz ama hesabınıza döviz olarak para yatırmak isterseniz Çin Yuanı kabul edemem dedi. Halbuki hesabıma yatırmış olsam zaten oradan belli miktar Türk lirası alarak paramı bozmuş olacaktım. Bankanın bu şekilde davranışını şikayet ediyorum.

01 Ağustos 2023 15:36 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

02 Ağustos 2023 07:54

Konuya ilgili bir özür dahi içermeyen otomatik bir mesaj aldım. Mesaj içeriğinde Çin Yuanı sözcüğü bile geçmemekte "ilettiğiniz para biriminin mevcut uygulamalarımız doğrultusunda kabul edilemediğini bilgilerinize sunarız" denilmektedir. Aynı TEB 2011 yılında basın açıklamalarında Çin yuanı ile işlem yapan ilk Türkiye bankası olmakla övününüyor ve basın açıklamalarında "TEB, müşterilerinin talepleri doğrultusunda Yuan cinsinden verilen servis ağını genişletmeyi ve şubelerde yuan banknot bulundurmayı planlıyor"(Ocak2011BloombergHT).

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:49
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Cafer
20 Kasım 2024 17:16

Orhan
29 Temmuz 2024 16:21
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

TEB Dijital Hesap Açılışında Süreç Karmaşası Ve Mağduriyet

Büşra