TEB Bnl ATM Parayı Vermedi

31 Ocak 2024 15:01

İtalya'da TEB bankasının İtalya için olan versiyonu BNL'nin ATM'sinden 11 Ocak 2024 tarihinde saat 20.22'de 310 euro para çektim ama ATM parayı vermedi ve para hesabımdan çekildi. Konuyu oradaki yetkiliyle konuştuğumda, paranın otomatik olarak hesaba geri yükleneceğini, merak etmememi söylediler ve benim ısrarım sonucu gerekli yere, Roma'daki bir yere e-posta da gönderdik ama geri dönüş hala yapılmadı.

31 Ocak 2024 15:30 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Emel
Emel

Aynı durum oğlumun da başına geldi. Torino'da bnl bankamatik'ten 120 euro çekmek istemiş, bankamatik para vermemesine rağmen hesabından düşülmüş. İlgili bnl şubesi 2 ay oğlumu oyaladıktan sonra TR TEB ile görüşmesi gerektiğini söylemiş. TEB ile görüştüğümüzde de bir şey yapamayacaklarını söyleyip, tekrar bnl'e yönlendirdiler. 26 Ekim'den beri parayı geri alamadık. Bu nasıl bir durumdur anlayamadık.

Haluk

Aynı şeyi yaşıyorum maalesef kira param içeride kaldı. Adam bana birkaç hafta beklersin dedi. Eğer gelişme yaşarsanız haber verirseniz sevinirim

TEB Service Not Available Uyarısı

Selin
26 Ağustos 2024 19:38
TEB Service Not Available Uyarısı

TEB ATM'de Kaybolan 300 Euro

Haktan
06 Kasım 2024 13:29

TEB Yurt Dışında ATM Hatası Sonucu Eksik Para Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Ceren
18 Ekim 2025 13:27