Emir sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Bloke Şikayeti

TEB Bankası Bloke Şikayeti
18 Nisan 2024 16:42

Cepte TEB bankası hesabımda 46.000 TL limit var. Bankaya herhangi bir borcum, kredi kartım, KMH hesabım hiçbiri yok; ancak parayı çekemiyorum, bloke konulmuş. Şubeye gidiyorum, onlar da bilmiyor. Çok acil sorunumun düzeltilmesini talep ediyorum. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok.

24 Nisan 2024 01:18

TEB bankası vadesiz hesabımdaki paraya bloke koydu. Ancak bütün nakit akışı diğer bankalarda olan hesaplarımdandır. Şüpheli işlem deyip duruyorlar ne Esenyurt şubesi ne Beylikdüzü şubesi bilgi bile vermiyor. Bir muhatap bile bulmak zor TEB bankası pişmanlıktır. En azından sürecin nasıl ilerleyeceğinden bile bahseden yok. Aranacaksınız diyorlar arayan yok bu şikayetin altınada aranacaksınız yazacaklar ama aramıyorlar bile acil bir çözüm istiyorum. En azından bilgilendirme. TEB kullanmayın kullandırtmayın...

21 Nisan 2024 01:37

TEB vadesiz hesabıma haksız yere bloke koydu hesapta 46.000 TL para var ve bu paralar parça parça kendi şahsi diğer bankada bulunan hesaplarımdan geldi gelen bütün nakit akışı kendi hesaplarımdan. Hesabımı incelemeye almışlar ama ne Beylikdüzü şubesi ne Esenyurt şubesi yardımcı olmuyor çok ilgisiz ve kaba bir şekilde başından atmaya çalışıyorlar. Ben diyorum ki bu paranın nasıl geldiğini kanıtlayayım ona bile yardımcı olmuyorlar. Acil bir çözüm istiyorum büyün ödemelerim gecikti TEB bankasını avukata vermek üzereyim.

21 Nisan 2024 01:36

18 Nisan 2024 16:44 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Kaya

Gerçekten çok mağdurum bana aylardır biz sizi arayacağız deyip duruyorlar ne yapabilirim

Kaya

Ben şubeye gidiyorum yardımcı olamayız diyorlar ne yapmam gerekiyor sizce 7 ay oldu

Sorununuz çözüldü mu

Emir

TEB bankası Bağcılar şubesindeki hanımefendi çok yardımcı olup 2 saat içinde çözdü durumu paramı verin inceleme devam etsin dersen yardımcı oluyorlar.

Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
03 Ekim 2024 21:41

Murat
16 Şubat 2024 13:22
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
23 Kasım 2023 21:29