Meryem sonuçtan hiç memnun değil

TEB ATM Ünite Arızası

10 Ocak 2024 09:53

06.01.2024 tarihinde saat 16:04 civarında, TEB bankasına ait 01811 numaralı ATM'den hesabıma para yatırma işlemi gerçekleştirmeye çalıştım. İşlemi birkaç seferde yapmaya çalışırken, ilk olarak 2000 TL yatırdım ve ardından 'para ekle' seçeneğiyle işlemime devam ettim. Eklediğim yeni tutar sanırım 1400 ya da 1600 TL idi ve tamamı 200 TL'lik banknotlardan oluşuyordu. ATM bir ünite arızası verdi ve tüm parayı içine aldı. Birkaç dakika bekledikten sonra hesabımı kontrol ettiğimde, yatırdığım tutarın hesabıma geçmediğini gördüm. Ekranda yer alan talimatlar doğrultusunda müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu bildirdim. Ertesi gün hesabıma sadece 2000 TL yatırıldığını fark ettim. Ancak ATM'ye sıkışan toplamda en az 3400 TL param varken, bana nasıl 2000 TL yatırılır anlayamadım. 08.01.2024 tarihinde yeni bir şikayet oluşturdum. Ödeme yapmam gerekiyor ve hala paramın geri kalanını bekliyorum. ATM arızası giderilmiş olmasına rağmen, paramın bana iade edilmemesi kabul edilemez. Yıllardır bankanızı kullanıyorum ve bu yaşananlar karşısında çok rahatsız oldum. ATM kameraları incelenerek, paramın derhal iade edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim. Bu yaşananlar gerçekten çok ayıp. Acil olarak dönüş yapılmasını bekliyorum. Daha önce benzer bir durum yaşamış ve para iadesi hemen gerçekleştirilmişti. Ancak bu sefer, sadece bir kısmının iade edilmesi ve geri kalan paranın halen iade edilmemesi oldukça tuhaf. Bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kızgın olduğumu belirtmek istemiyorum ancak bu sorun çözülür çözülmez bankanızla olan ilişkimi sonlandıracağımı bilmenizi isterim.

15 Ocak 2024 10:35

CİMER e BDDK ya şikayetlerimi de yazdım. Gerçek ATM VR kamera incelemesi nasıl yapılıyor göreceksiniz! Mağduriyetimi çözmediniz! Paramı zimmetinizde, ya da çalışanınızdan, ya da bilmem başka şekilde el koydunuz! İnceleme yapmış gibi yaptınız! Susup vazgeçer nasılsa sandınız! Ama yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Adam akıllı inceleme yapıp paramı göndermediğiniz müddetçe sizinde başınız ağrıyacak! Yazıklar olsun. Sizin 12 sene müşterinizdim. Bir daha asla!

15 Ocak 2024 09:53

Sizi mahkemeye verdiğimde bakalım gerçekten kameralar nasıl inceleniyormuş! Gerçekten paramın ATM de sıkışan tutarı ne kadarmış o zaman görürsünüz! Resmen 3400 TL yatırdığım tutar 2000 TL gibi davrandınız! Bunun hesabını kanunen vereceksiniz!

10 Ocak 2024 10:08 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

10 Ocak 2024 10:11

Bekliyorum

13 Ocak 2024 08:46

Hala bir çözüm sunmadınız. Bu kadarı da ciddi sorun artık. Bu sizin suçunuz ve benim param resmen gasbedilmiş oldu. Ödememi yapamadım. ATM kamerasının belirli saatine bakıp sıkışan paramın tamamının ödenmesi için 1 hafta geçti ve ödeme hala yok. Bu olamaz artık ya

15 Ocak 2024 09:45

Şikayet olumlu sonuçlanmadı diye mesaj geldi. Siz iyi misiniz ya! Arkadaş benim paramı gsp ettiniz! Benim paramı yürüttünüz! ATM de sıkışan paramı bana iade etmediniz! Allah sizin belanızı! Kanuni haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Ve bu işin peşini bırakmayacağım! 12 senelik müşterinizdim. Aman bir daha önünüzden geçmem. Her yerde yazacağım, kullanan kim varsa mani olacağım!

Ddddddd sonuçtan memnun

Ddddddd
12 Nisan 2025 20:18
"Bankaya yazılı talimat ve TBB şikayet sonucu 9 gün sonra durum çözüldü. Teşekkürler..."

Sercan
30 Ocak 2024 19:12
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
10 Aralık 2024 14:28
ATM'de Sıkışan Para Ve Bankalar Arası Yönlendirme Sorunu
ATM'de Sıkışan Para Ve Bankalar Arası Yönlendirme Sorunu
Kutay sonuçtan çok memnun

Kutay
06 Aralık 2024 00:07
"Allah'tan Şikayetvar sitesi var. Onlar olmasa sorunum çözülmezdi. Her seferinde aynı şeyi yaşıyorum. Buraya şikayet yazmadan sorunum çözülmüyor. Teşekkürler..."

Serdar
07 Eylül 2023 18:09