Superonline İnternet Arızasının Giderilmemesi Hk.

12 Eylül 2024 16:27

Balıkesir Edremit'te 11.08.2024 tarihinde tatil dönüşü eve geldiğimde Superonline olan internetimin çalışmadığını gördüm. Müşteri Hizmeti ile iletişime geçtim. Ertesi gün bir kez gelindi apartman girişindeki bağlantıda sorun olduğu iletişime geçileceği bildirildi. Bugün 12.09.2024 tarihinde kadar hala internet problemim çözülmedi. Kaç kez iletişime geçtim kaç kez şikayet ettim bilmiyorum. İnanın ben her gün aramaktan yoruldum ama ne gelen var ne giden var! Teknoloji çağı olan bir dönemdeyiz, küçük bir çocuğum var ve bende çalışan bir anneyim. Robot süpürgemi bir aydır kullanamıyorum. Ki üzerine bu hafta okullar açıldı ilkokula giden bir çocuğum var ve ödevler için internete ihtiyacım var. Telefon faturalarımız 1.500 TL geldi bu ay neredeyse. Sözleşmemi feshedin diyorum sizden kaynaklı olduğu için cayma bedelini ödemek istemiyorum diyorum ödemek zorundasınız diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım artık.

12 Eylül 2024 16:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

13 Eylül 2024 11:44

Merhaba Özlem Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:47
İnternet Sorunu Ve Cayma Bedeli Krizi
İnternet Sorunu Ve Cayma Bedeli Krizi
Eser sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 15:08

3 Aydır Süren İnternet Kesintisi Mağduriyetimizi Artırıyor

11 Ekim 2025 15:14

10 Ağustos 2023 20:52
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 13:27
Superonline Kategorileri