Samsung Yetkili Servis Tutumu ve Yetersiz Hizmet

Merve
25 Temmuz 2023 14:14

12 yıldır kullandığım bulaşık makinesi bir anda he hatası vermeye başladı. 4447711'den yani Samsung'un fabrika yetkili servisinden servis talep ettim ve bu talep için 6 gün bekledim. Servise gelen arkadaş makinenin motorunun bozulduğunu değişmesi gerektiğini söyledi, 1 gün daha motor gelmesini bekledik. Nihayetinde işlemleri yaptı ve gitti. Makineyi ilk çalıştırmamda bu sefer le diye su sızıntısı hatası verdi ve tüm mutfak ve halı su oldu. Tekrar servisi aradım, bugün 5.gün ve tekrar aradığımda dünyanın en zor işini yaptığını sanan çağrı merkezi yetkilisi s*** denen şahıs laflarımı ağzıma tıkmak suretiyle 'bekleyeceksiniz, sırayla dönüş yapılıyor' diyerek dalgasını geçmeyi ihmal etmedi.

Ben makinemi bozan şahsın öncelik verip randevu sistemi haricinde bana yardımcı olması gerekmez mi diye sorgulamama rağmen böyle bir uygulamaları olmadığını sadece sistem randevusuna göre işlem yaptıklarını, buradan aciliyetini belirteceklerini söyledi. Ben yetkili biriyle görüşmek istiyorum, bu aciliyet daha önce de bildirildi ama aksiyon alınmadı dememe rağmen beni kimseyle görüştürmedi ve hak ettiği gibi telefonu suratına kapatmak suretiyle görüşmeyi bitirdim.

Yıllardır hem buzdolabıyla hem bulaşık makinesiyle uğraştım. Daha iki sene önce çamaşır makinesinin ana kartı değişti, Yıllardır defalarca su akıtan buzdolabının yerine yeni diye verdikleri buzdolabının kendisini birkaç ay içinde tekrar değiştirdiler. Ve bunlar olurken aylar aylar geçti. Asla hızlı ve düzgün hizmet veremiyorlar.Yazık.

25 Temmuz 2023 14:59 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Zeynep sonuçtan memnun değil

Zeynep
14 Şubat 2025 00:28
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Cihazı Sağlam Aldı Bozuk Gönderdi Faturamıda Vermiyor

10 Şubat 2024 18:24
Samsung Cihazı Sağlam Aldı Bozuk Gönderdi Faturamıda Vermiyor

Tayfun
02 Mart 2024 11:17
Samsung Bulaşık Makinesinde Koku Var
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Beyaz Eşya Pişmanlıktır.

Hasan
13 Haziran 2024 17:58