Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yeni TV'de Beklenmedik Servis Problemi

25 Kasım 2023 18:06

1 hafta önce Marmara Forum Samsung mağazasından 75CU8500 model 189 ekran TV satın aldım. Alırken +3 yıl ek garanti ile toplamda 5 yıl garantili aldım. Televizyonu satın aldıktan 2 gün sonra yetkili servis ekipleri geldi ve kurulumunu yaptı. Ancak 5 gün sonra televizyon açılmıyor ve ekran çizgileniyor. Panelin arızalı olduğunu söylüyorlar. 3 gündür servisi arıyorum, 'şu gün geleceğiz, bugün geleceğiz' diyorlar ama kimse gelmiyor. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım. Samsung gibi bir markadan böyle bir sorun yaşamak ve servis hizmetlerinden memnun kalmamak üzücü. Ayrıca ekstra para vererek aldığım +3 yıl garanti hizmetinin de gereği gibi işlemediğini görmek hayal kırıklığı yarattı.

05 Aralık 2023 00:31

2 Hafta Önce Marmara Forum AVM Direk Samsung Yetkili Mağazasından 75CU8500 Model Numarası Olan Televizyonu Satın Aldım. 3 Gün Sonra Kuruluma Geldiler TV'yi Kurup Gittiler Aradan 4 Gün Geçti Televizyon Açılmıyor Ekran Hiç Gelmiyor. Şimdi Sözüm Ona +3 Yıl Garanti Uzatma Satın Aldım Yani Toplamda 5 Yıl Garantisi Var değil mi Sıfır Kutulu Ve Direk Samsung Mağazasından Alınmış Bir Ürün Gelelim Asıl Konuya Servisi Aradım Zar zor 1 hafta da 1 kişi geldi baktı video çekti gitti biz size dönüş yapacağız dediler hala bir sonuç yok ortada 2 günde bir müşteri temsilcisi arıyor beklemede kalın beklemede kalın neyin beklemesi bu sıfır televizyon almışım bekleyeceksem niye aldım 15 gündür evde televizyon yok misafirlerim geldi televizyon izleyemiyoruz bu mağduriyet nasıl çözülecek bana televizyonun yenisini verseniz ne olur bu saatten sonra mağdur olduktan sonra?

05 Aralık 2023 00:28

Ek
Ek
25 Kasım 2023 19:02 (Şikayetten 56 dakika sonra)

25 Kasım 2023 23:41

Ne zaman geri dönüş yapacaksınız tahminen iade süresi geçtikten sonra mı insanları mağdur etmek bu kadar kolay mı? +3 yıl garantili olsun diye ikna edip paramızı aldıktan 1 hafta sonra mağduriyetimizi cevapsız bıraktınız. Servisleriniz utanmadan biz haber vermeyi unuttuk diyor, bu nasıl kurumsallık, nasıl profesyonellik? Böyle bir firma çalışanlarını eğitemiyorsa teknolojiye sırtımızı dönelim daha iyi.

Erhan sonuçtan memnun

Erhan
06 Mart 2024 17:10
Ege sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 13:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Samsung TV Sürekli Sigorta Attırıyor Çözüm Bekliyorum

03 Haziran 2025 21:24
Adil sonuçtan çok memnun

10 Nisan 2025 20:53
"Ücret değişim yapıp mağdur etmedikleri için Samsung firmasına teşekkürler"
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
21 Aralık 2023 00:19
"Benimle ilgilenip halimi anlayıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Dünya markası olduğunuzu mağduriyetimizi gidererek kanıtlamış oldunuz. Bundan sonraki alacağım tüm ürünler sizin firmanızın ürünleri olacaktır. İlgi alakanız için tekrardan teşekkür ederim..."

Samsung Kategorileri