Fırat sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2024 13:20
Fırat'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümü için yaklaşık 1 aydır görüşmeler yaptığım Samsung ailesinin tüm personellerine teşekkürler.”

Vatan Bilgisayar ve Samsung / OLED TV Aldatmacası ve Sorumsuzluğu; 31.05.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğum Samsung 65S90C OLED TV'nin kurulumu 03.06.2024 tarihinde servis tarafından yapıldı. 11.06.2024 tarihinden başlayarak 6 defa Samsung destek (4447711) ile görüşerek 4 gün sonra müsait olduğum zaman diliminde servise TV'yi gösterebildim. Satın almış olduğum TV'nin sağ üst ve sağ alt tarafındaki eğriliklerden, satıcı olan Diyarbakır Vatan Bilgisayar mı, yoksa Samsung mu sorumlu? Ben bu televizyonu ince tasarımından ve görselinin iyi olmasından dolayı satın aldım. Yani mağazadaki eğri olmayan düz hatlarından dolayı satın aldım. Şimdi bu TV'yi teşhirde kusursuz olanı gösterip, eğri olanı satmak hangi ticari ahlaka sığar diye sorarım. Veya Samsung Diyarbakır servis personelinin tekraren söylediği 0-3 mm. eğriliğin olağan olduğunu tekrarlaması Samsung markasının düzeltmesi gereken bir durum olduğunu düşünmekteyim. Samsung müşteri yetkilisi ile 17.06.2024'te yapmış olduğum görüşmede milimetrenin ve iç bükey kavramının ne demek olduğunu bilmeyen servis elemanının kaydına göre durum normalmiş. Elinde cetvel, metre, iletki, pergel vs. olmayan göz kararı ile karar veren ve Samsung'un sahadaki temsilcisi! Samsung yetkililerinden ricam; süratle bu hatayı düzeltip, TV'yi ya yenisiyle değiştirip ya da fatura bedelinin tarafıma ödenmesinin sağlanmasıdır. Yani teşhirde görüp beğenip aynısını satın aldığımı düşündüğüm TV'nin muadili olan eylemin gerçekleşmesini istiyorum.

19 Haziran 2024 19:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Haziran 2024 22:25

Sağ olsun Şeyma Hanım; arayıp konu ile ilgileneceğini söyledi. Kendisine de belirttiğim üzere talebim bu garabet durumun düzeltilmesidir. Yani hiçbir suçum olmadığı halde 31.05.2024 tarihinden itibaren kurulum, eğrilik vs. Samsung müşteri ilişkilerini arar dururum. Süratle çözüm üretilip, iade ya da Mağazadan muadil TV nin yenisini talep etmekteyim. Şikayet. Var ekibine de çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

18 Temmuz 2024 15:44

Samsung para iadesi yaparak sorunu çözdü. Teşekkürler. Şikayetvar ekibine de teşekkürler.

18 Temmuz 2024 15:48

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Yamukluk Ve Dalgalanma Sorunu

18 Mayıs 2024 22:41
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."
Ozan sonucu yetersiz buldu

09 Ekim 2023 09:52