Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung UE43RU7400 LED TV Ekran Panel Değişimi

18 Mart 2024 15:58
18 Mart 2024 13:16

Panelde sıkıntı var 4 yıldır kullanıyorum firma malının arkasında durmuyor bir panel için 12 bin tl istediler yuh yani yeni televizyon alacağım bu sebepten dolayı kullanıcı hatası değildir ve açıklama olarak nadir böyle sıkıntılar oluyormuş size de o denk gelmiş denilmesi ne küstahça :) koskocaman Samsung firmasının düştüğü hallere bakın hangi firmaya güveneceğiz acaba biz mahkeme kadar götürmeyi düşünüyorum bu problemi ayıp yahu.

18 Mart 2024 16:17 (Şikayetten 19 dakika sonra)

18 Mart 2024 17:08

Samsung'dan aradılar yok servis gelmesi lazım servis arıyor resim ve video yeterli diyor fiyat veriyor yeniden 12 bin tl bakalım bu iş nereye gidecek

21 Mart 2024 11:11

Dun arandım indirimli bir fiyat aldım fakat kabul etmiyorum sebebi gayet basit yetkili servisiniz benim hatam olmadığını söylediği halde garantimin bitmiş olması neyi değiştirir acaba. Ben sizlere güvenip uzun yıllar kullanacağım ürün almışım rica ediyorum ürününüzün arkasında durun. Müşterilerinizi soktuğunuz olaya bakar mısınız ya şikayet vara yazıyoruz çözüm bulmak için inanılmaz. Yeniden değerlendirme yapılacaktı son gelişmeyi bekliyorum

21 Mart 2024 13:21

Yüzde 40% indirim sadece yapabileceklerini söylediler hem kullanıcı hatası olmayıp hem de dalga geçer gibi ilk 12 bin tl deyip şimdi de sırf buraya yazdım diye 40% indirim panel değişikliği yapacaklarını yani 7 bin tl ödersem değişeceğini söylüyorlar müşterinizi kayıp ettiniz Samsung'dan değil de başka yerden yeni televizyon alacam ama sizi de BTK CİMER ayrıca Yurtiçi yurt dışı her CEO ya yazacağım peşini bırakmayacağım bu hareketinizin.

Samsung Kategorileri