Su Karataş sonuçtan memnun

Samsung TV'de Kronik Arıza Ve Müşteri Mağduriyeti

17 Aralık 2024 11:53

Samsung, güvenilir bir marka olarak bilinse de, yaşadığım deneyim nedeniyle ciddi bir hayal kırıklığına uğradım. İki yıl önce aldığım Samsung 50AU8000 50" TV ile ilgili şu an karşılaştığım sorunlar, ürününüzün üretim kaynaklı bir hata taşıdığını açıkça gösteriyor.

İlk Arıza Tespiti:
TV’de hiçbir sorun yoktu. Ancak, garanti süresinin üzerinden 3 ay geçtikten sonra, ürün çalışır durumdayken bir anda yatay çizgiler belirmeye başladı ve kendiliğinden kapanıp açılma sorunları yaşandı. Sorun düzelmeyince yetkili servis çağırdık ve servis raporunda "LCD panel arızalı 22440TL maliyeti vardır" ifadesi yer aldı.

Ayrıca, Şikayetvar'da buna benzer 1000-1800 arası şikayet olduğunu gördüm ve bu sorunların kronik bir arıza olduğuna kanaat getirdim.

Özetle, ürününüzün kullanıcı kaynaklı bir hata değil, firmamızın üretim hatası nedeniyle bozulduğu bariz ve net bir şekilde ortadadır. Samsung gibi güvenilir görünen bir firmanın, böyle kronik bir üretim hatasına göz yumması kabul edilemez. Bu durumu, hem maddi hem de zaman kaybı açısından büyük bir mağduriyet olarak değerlendiriyorum.

Ücretsiz değişim veya onarım talep ediyorum. Eğer bu çözüm önerileri sunulmazsa, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağımı ve bu süreçten de olumlu bir sonuç alamazsam, yasal haklarımı kullanarak Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

Sorunumun en kısa sürede çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

18 Aralık 2024 09:55 (Şikayetten 22 saat sonra)

18 Aralık 2024 13:38

Halen bekliyorum irtibata geçmenizi.

Emre sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 21:06
"Bugün panel değişimi gerçekleşti ve sorunum giderildi. Samsung ailesine teşekkür ederim."
Mürsel sonuçtan hiç memnun değil

Mürsel
09 Aralık 2024 17:02
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
24 Aralık 2024 15:46
"Samsung yetkilileri sorunumla ilgilenip ücretsiz bir şekilde çözüme kavuşturdular, panel değişikliği yapıldı. Marka güvenilirliği ve bizi pişman etmedikleri için kendilerine teşekkür ederim"
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
13 Mart 2024 09:34
"Marka ürünün arkasında durduğu için teşekkür ederim."
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
10 Kasım 2023 12:44