Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Pişmanlıktır Sorumsuz Servis

Yusuf
01 Nisan 2024 18:32

Yaklaşık 2 ay önce aldığım televizyonun sesli komut özelliğinde sürekli problem yaşıyorum. Servisi aradığımda uzaktan bağlantı ile sorunu çözemediler. Teknik ekip gönderilmesi teklif edildi ancak fatura ibraz edemezsem işlemin ücretli olacağı belirtildi. Burası bir iş yeri olmadığı için maalesef faturaları saklayamıyoruz. Televizyonu aldığımdan beri sürekli sorunlar yaşıyorum; cihaz sürekli donuyor ve komutlar çalışmıyor. Üstüne bir de ücret talep ediliyor. Bir daha asla Samsung marka ürün almayacağım ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Kesinlikle alınmaması gereken bir üründür.

02 Nisan 2024 09:18 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sümeyya sonuçtan çok memnun

Sümeyya
13 Temmuz 2023 13:45
"Samsung televizyonumda yaşanan sorun teknik serviste değerlendirildikten sonra yaşanan mağduriyetten dolayı Samsung Genel Merkezi ücretsiz olarak TV'nin tamirine karar verdi. Tamir yapılıp TV teslim edildi. Özellikle Samsung müşteri hizmetlerinden Pelin Hanım'a ilgisi ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim."

Bilge
01 Mayıs 2025 12:20
Samsung Televizyonumda Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Çözümü
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyon ve Kumanda Sorunu

Sedat