Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Ayrılması

Göktuğ
04 Aralık 2023 15:43

Samsung TV'nin model kodu QE55Q70AATXTK olan QLED paneli çıtadan ayrılarak ön tarafa geldi. Garanti kapsamında yardım alabilmek için müşteri hizmetlerini aradığımda, servise yönlendirildim. Gelen servis elemanı, TV'de darbe geçtiğini veya çizik dahi olmadığını gözlemlememe rağmen, varsayımsal bir şekilde darbe almış olabileceğini ifade edip, kullanıcı hatası olduğunu belirterek ilgilenmeden ayrıldı. Samsung müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda, servisin bu şekilde bir tutum sergilediğini belirtip, biz bir şey yapamayız dediler. Konu ile ilgili geri dönüş bekliyorum.

04 Aralık 2023 16:35 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Baran
29 Ağustos 2023 13:42
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Şubat 2024 18:09
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
21 Eylül 2024 12:01
"Samsung müşteri temsilcisi olsun servis çalışanları olsun hepsi çok ilgili şekilde ücretsiz bir şekilde panelimi değiştirip bugün televizyonumu teslim ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine dikkat etmesinden dolayı Samsung'a teşekkür ederim"

Melis
25 Mart 2024 14:45