Ugur sonuçtan memnun

07 Kasım 2024 19:46

Teknosa'dan aldığım Samsung 50Q60A model QLED TV'im henüz 2 yıl 10 ay kullanmama rağmen arızalandı. Yetkili servis geldi ve panel arızası tespit etti. 2 yıl dolduğu için garanti dışı olduğunu söylediler. Panel değişimi önerdiler. Panel fiyatının 16300 TL olduğunu iletti. Şu an Samsung marka benzer özellikte TV'ler 20000-25000 TL arasında sıfırı satılıyorken bu fiyatın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. İnternet üzerinde araştırdığımda benzer ürünlerle çok sayıda şikayet gördüm. Daha önce de Samsung marka TV kullanmış biri olarak, 3 yıl bile kullanmadığım bu cihazda ciddi arıza oluşmasının normal dışı bir durum olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesi ile ilgili Samsung a ulaştım. Çözüm merkezi ile görüştüm. Fakat herhangi bir çözüm üretemediler. Aynı TV nin yenisi neredeyse aynı fiyata satılırken panel değişimi için bu kadar ciddi bir ücret talep edilmesi kabul edilemez. Bu durumun yeniden değerlendirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde mevcut TV çöp olacak bundan sonra da Samsung marka herhangi bir ürün kesinlikle satın almayacağım. İlgilenmenizi bekliyorum.

08 Kasım 2024 10:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ugur
Ugur
11 Kasım 2024 14:44

Halen tarafıma ulaşılmadı.

Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonların Kullanım Ömrü 2 Yıldır

13 Temmuz 2023 12:38
Hamit sonuçtan çok memnun

Hamit
19 Mart 2024 13:17
"Meydana gelen arıza Samsung tarafından ücretsiz bir şekilde tamir edildi. Böylece Samsung ne kadar güvenilir ve ürününün arkasında olduğunu gösteren bir marka olduğunu ispat etmiş oldu. Teşekkürler..."
Abdurrezzak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Kronik Panel Arızası Nedeniyle Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Abdurrezzak
31 Ağustos 2025 10:00
garanti-suresi-sonrasi-kronik-panel-arizasi-nedeniyle-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg

Samsung Kategorileri