Mehmet sonuçtan çok memnun

Samsung TV Ekranın Kendiliğinden Açılıp Kapanması

11 Ağustos 2023 20:25
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Başta çözüm ekibinde çalışan Yasin beye bu süreçte yalnız bırakmadı gi için çok teşekkür ederim 14000 TL fiyat çıkarmaları na karşın bir kereye mahsus panel değişimi yapıldı Samsung ve Yasin beye tekrardan teşekkürler”

Samsung UE58TU7000 model TV panel arızası!
22.04.2021 tarihinde kurulumu yapılan TV günde sadece Maximum 4 saat çalışmakta olup darbe düşme çizik herhangi bir sorun yaşamaksızın birden bire kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ama ekran mavi 3 saniye ses var kapanıp açılıyor ve sonrasında sadece ses var görüntü yok oldu. Kapatıp açtığımızda 5 Sn. Görüntü alınabiliyor sonrasında tekrar aynı simsiyah ekran kendi kendine açılıp kapanma yapıyor. Birkaç yerden bilgi aldık. Panel ve LED değişimi yapılması gerektiğini söylediler. Ben TV satın aldığımda 6.000 TL ödedim şimdi kullanıcı hatası olmadığı halde o fiyatı verelim. Ve şikayet var da bu model için bir çok şikayet var ve hepsi aynı sorundan muzdarip nedense herkeste garanti süresi bittikten birkaç ay sonra bozulmalar yaşanıyor. Bizim şu an 2 yıl garantisi biteli 4 ay oluyor. Bu konuda Samsung firmasının ayıplı olarak ürettiği malının arkasında durmasının ve müşterinin mağduriyetini gidermesinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağımı bizlere satışı yapılırken başka markalara yöneldiğimizde en iyi fiyat ve garanti Samsung da deyip bizi almamız için teşvik edip ürünün garantisi bittikten sonra ilgilenmemek tam anlamıyla yüzüstü bırakmak

14 Ağustos 2023 16:15

Bugün 4 gün olmasına rağmen hala Samsung tan arayan olmadı bekliyorum arayan mayi

14 Ağustos 2023 09:53

3 gün geçmesine rağmen hala Samsung tan telefon bekliyorum arayan soran yok bun dan 5 ay önce de Samsung a 50 telefon vardı aynı sıkıntı onda da oldu kapanıp açılıyor du kendiliğinden bu da aynı Samsung larda bu kronikleşmiş bir arıza sanırım

12 Ağustos 2023 09:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

12 Ağustos 2023 17:48

Bir gün geçti mesaj Samsung firma hala dönüş yapmadı

15 Ağustos 2023 11:44

Samsung sattığı malın arkasında durmaktan vazgeçti herhalde cuma gününden beri hala bekliyoruz

01 Eylül 2023 13:43

Kaan

Aynı modelde problemi ben de yaşamaya başladım ve teknik servise gönderdim panel değişimi yönlendirdiler büyük ihtimalle panel yapıldıktan sonraki çok fazla bir ücret çıkacağı hakkında da bilgi verdiler yani televizyonu aldığın fiyattan iki katı kadar bir fiyat çıkacağız öngörülüyor. Siz acaba Tüketici Hakları'na şikayette bulundunuz mu bu konuyla alakalı çünkü ben şu anda yaptırıp Yaptırmama konusunda tereddütteyim 10.000 TL'yi geçeceğini söylüyorlar panel değişimini en az.

Yok hala beklemekteyim hiçbir şey yaptırmadım

Özge sonuçtan çok memnun

Özge
04 Ağustos 2023 00:04
"Geri dönüşleri ve firmanın müşteri memnuniyetini sürdürmesi takdir edilesi ama süreç biraz sancılıydı ve bizlerde sinirler gerilmişti neyse ki sorun çözüldü. Teşekkürler..."
Ridvan sonuçtan çok memnun

Ridvan
12 Ağustos 2023 21:30
"Merhabalar, Müşteri hizmetlerinden Fadime hanıma ve diğer Samsung ekibine ilgileri için teşekkür ederim. Hızlı dönüş ve onarım işlemleri için de teşekkür ederim."
Tunahan sonuçtan çok memnun

Tunahan
21 Ağustos 2023 23:25
"Özel ilginiz için teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri