Samsung TV Ekran Değişimi Sonrası Görüntü Kalitesi Sorunu

Samsung TV Ekran Değişimi Sonrası Görüntü Kalitesi Sorunu
Ümit
11 Ekim 2024 23:50

Samsung QLED 65 ekran TV aldım. 3 ay sonra LED'lerinde sorun çıktı. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunun giderilmesini talep ettim. Ekran değişimi yapacaklarını söylediler. İtiraz etmeme rağmen, eğer alındığı günden 1 ay içinde arızalanırsa değişim oluyormuş, 1 aydan sonra tamir yapıyorlarmış. Neyse, servis geldi. TV ekranını değiştirdiler. Öyle bir ekran takmışlar ki, piyasadaki en kötü TV markasının görüntüsü daha net. Sanki yan sanayi LED takılmış gibi, ekranda görüntü bulanık ve bulutsu bir görsel var. TV izlemekten soğudum. O kadar para verdim.

12 Ekim 2024 11:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

16 Ekim 2024 09:35

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Gürcan sonucu yetersiz buldu

Gürcan
02 Temmuz 2024 19:40
65q70b Samsung QLED Problemli Seri TV

Beren
20 Şubat 2025 20:37
Samsung QLED TV'nin LED Arızası Ve Yüksek Tamir Ücreti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Arızasında Yüksek Servis Ücreti Şaşkınlığı

Hüseyin
11 Temmuz 2025 12:29
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
21 Eylül 2024 12:01
"Samsung müşteri temsilcisi olsun servis çalışanları olsun hepsi çok ilgili şekilde ücretsiz bir şekilde panelimi değiştirip bugün televizyonumu teslim ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine dikkat etmesinden dolayı Samsung'a teşekkür ederim"
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Eylül 2023 00:24