16 Mart 2024 17:26

3 Kasım 2023 tarihinde Samsung ue57tu7000 televizyonum herhangi bir sorun olmamasına rağmen açılmama arızası verdi. Konuyla ilgili olarak Samsung tarafından inceleme yapılarak şikayet var üzerinden yaptığım talebe istinaden televizyona ait ekran panel ve opencell malzemesi Kocaeli İzmir Samsung Yetkili servisi tarafından genel merkezin onayıyla 22 Kasım 2023 tarihinde değiştirilmiştir. Bahse konu televizyonun daha önce de belirttiğim üzere kronik hataları ne yazık ki bitmiyor. Servis tarafından değiştirilen ekranda ölü piksel hatası tespit ettim. Televizyonu uzun aralıklarla kullanmıyoruz fakat her eve geldiğimizde kullandığımızda ne yazık ki bir sorunla karşılaşıyoruz. Daha önceki talebimizle Şikayetvar üzerinden G** hanım ve yetkili servis Y**** ve E*** bey yardımcı olmuştu. Bu nedenle erken çözüme ulaşmak için ilgililerin konuyla ilgilenmesini talep ediyorum. Samsung markasını çok seviyoruz ama artık televizyonumuzla ilgili sorunumuzun kalıcı olarak çözülmesini talep ediyorum.

18 Nisan 2024 14:20

Daha önceden Samsung TV ile ilgili panel ve ekran değişimi yapıldı. Fakat servis televizyonu teslim ettiğinde televizyonun içindeki sorunun devam ettiğini belirttim. Kendileri de video çekti. Hatta bu konuyu sikayetvar.com üzerinden tekrar dile getirdim. Samsung genel merkezinden konuyla ilgili olarak bana geri dönüş yapılacağını söylediler. Fakat ne yazık ki geri dönüş yapılmadı. Servisle tekrar iletişime geçtiğimde ise sürecin tamamlandı tekrar bana geri dönüş yapılacağını belirttiler. Ne yazık ki geri dönüş yapan olmadı.

16 Mart 2024 17:41 (Şikayetten 15 dakika sonra)

27 Mart 2024 16:30

Samsung yetkili servis tarafından ekran paneli değiştirildi. Fakat televizyonu açtığımda ekranda yazıların olduğunu fark ettim. Gelen yetkili servisteki personele bu durumu söyledim. Fakat şu anda bir şey yapamayacaklarını belirttiler ve görüntünün videosunu çekip gittiler. Aynı televizyonda birden fazla kez uğraşıyorum. Konuyla ilgili çözüm üretilmesini ve ve mümkünse televizyonun değiştirmesini talep ediyorum.

27 Mart 2024 16:32

Yeni değiştirilen ekranda gitmeyen kodların olduğu videoyu yükledim.

03 Temmuz 2024 02:03
Samsung TV Ue58tu7000 Servis Onarımları Sonrası Devam Eden Arıza
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
11 Ekim 2025 17:31