Baran sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Akıllı Kumanda Sorunu

Baran
23 Ekim 2023 18:59

Samsung TV'nin akıllı kumandası televizyona bağlanmıyor. Bununla ilgili bir hafta önce müşteri hizmetlerini aradık. Kontroller yapıldı sonrasında adresimize 2 gün içinde kargo ile kumanda gönderileceği söylendi. Birkaç gün sonra tekrar eski kumandayı televizyona bağlamak için telefonla aradılar ama yine bağlantı kurulamadı. Bugün 1 hafta oldu tekrar müşteri hizmetlerini aradığımızda yoğunluk olduğundan dolayı sizi sonra arayacağız dendi ama arayan olmadı. Sonuç olarak Samsung bir kumanda olayını bir haftadır çözemedi.

24 Ekim 2023 09:12 (Şikayetten 14 saat sonra)

Baran
25 Ekim 2023 13:53

Müşteri hizmetlerinden henüz bir çözüm haberi gelmedi. Bugün tekrar aradım görüşmelerin sürdüğü bize dönüş yapılacağı söylendi, 2 gün önceki Şikayetvar kaydından sonra da arayıp aynı şeyi söylediler. İlk olarak eşimin telefonundan yaklaşık olarak 10 gün önce kayıt açmıştık onu da aynı şekilde oyalıyorlar. Sorun belki kumandada değil televizyonda smartthings uygulamasıyla da televizyona bağlanılamadığını söyledik ama teknik servis göndermeye de niyetleri yok, şirket içinde nasıl bir iletişim var çözemedim.

Mustafa sonuçtan memnun

11 Ağustos 2023 18:31

23 Ekim 2024 12:48
Alper sonuçtan memnun

Alper
10 Şubat 2024 18:10
Samsung'un Müşterisini Ciddiye Almaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 13:34

Kamile