Samsung Televizyon Kumanda Tutukluk Sorunu

Samsung 55Q80b model televizyon aldım, 1 yıl oldu. Dördüncü kez kumanda aynı tutukluk yapma sorunundan bozuldu. Sürekli yetkili servisi arayıp kumandayı yeniletmekten bıktım. Televizyon garantisi bitince ne olacak? Samsung markasına güvenerek aldım ancak artık kalıcı bir çözüm istiyorum!

29 Kasım 2023 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Rızacan
4 Aralık 2023 20:49

Samsung güvencesi şaşırtmadı m. Temsilcileri ilgililer ve problem çözmek için uğraşmaktalar sonuç olarak kumandam 5. Kez değiştirildi umarım bu seferde aynı sorundan dolayı 5. Kez aldığım kumanda da bozulmaz, her ne kadar yardımcı olunsa da ben böyle bir süreklilik arz eden problemi Samsung'a hiç yakıştıramadığımı söylemeden geçemeyeceğim, yine de teşekkür ederim

Rızacan
14 Mayıs 2025 12:07

Yine kumanda da aynı sorun çıktı garantisi bittiği için de Samsung yardımcı olmuyor zaten 6 kere kumanda değiştirildi ve hepsinde aynı sorun Belli ki kronik arızası var çözemiyorlar... Çözüm beklediğim için yazmıyorum bu iletiyi Televizyon alacak ve şikayetimi okuyan kim varsa 10 kere yeniden düşünsün ben çektim siz de çekmeyi. Diye yazıyorum ben aşırı sorun yaşadım garanti kapsamındayken sadece geçici çözümlere ulaşabildim kalıcı çözüm getiremedi

Samsung 55Q80B Televizyon Kumandası Ve Satış Sonrası Destekleri

"Ürünün teslimatı belirli bir süre gecikmiş ve mağduriyet yaşatmış olsa da Samsung ürünlerinin kalitesini beğeniyor ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Samsung 55Q80B Televizyon Kumandası Ve Satış Sonrası Destekleri

Samsung Samsun 65Q70B TV

Samsung 65Q70B televizyon aldım yaklaşık bir yıl önce, altı ay geçti. Akıllı kumandası bozuldu ve yenisini gönderdiler. ...

Samsung TV Kumandası Sürekli Arızalanıyor, Garanti Sonrası Endişeliyim

55QN90C model Samsung TV sahibiyim. Kumandam TV yi aldığım günden itibaren 3 kez aynı sorunla yenisi ile değiştirilmek z...

Samsung TV Kumandası Sürekli Arızalanıyor, Garanti Sonrası Endişeliyim

Samsung QLED TV Kumanda Sorunu: Sürekli Arızalanma Ve Garanti Sonrası Çözüm Arayışı

2022 yılının Eylül ayında Samsung markasının 55Q67B modeli, üst segment olarak nitelendirilebilecek bir QLED televizyon ...

Tümünü Gör

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut