Rızacan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyon Kumanda Tutukluk Sorunu

28 Kasım 2023 20:37

Samsung 55Q80b model televizyon aldım, 1 yıl oldu. Dördüncü kez kumanda aynı tutukluk yapma sorunundan bozuldu. Sürekli yetkili servisi arayıp kumandayı yeniletmekten bıktım. Televizyon garantisi bitince ne olacak? Samsung markasına güvenerek aldım ancak artık kalıcı bir çözüm istiyorum!

29 Kasım 2023 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

04 Aralık 2023 20:49

Samsung güvencesi şaşırtmadı m. Temsilcileri ilgililer ve problem çözmek için uğraşmaktalar sonuç olarak kumandam 5. Kez değiştirildi umarım bu seferde aynı sorundan dolayı 5. Kez aldığım kumanda da bozulmaz, her ne kadar yardımcı olunsa da ben böyle bir süreklilik arz eden problemi Samsung'a hiç yakıştıramadığımı söylemeden geçemeyeceğim, yine de teşekkür ederim

14 Mayıs 2025 12:07

Yine kumanda da aynı sorun çıktı garantisi bittiği için de Samsung yardımcı olmuyor zaten 6 kere kumanda değiştirildi ve hepsinde aynı sorun Belli ki kronik arızası var çözemiyorlar... Çözüm beklediğim için yazmıyorum bu iletiyi Televizyon alacak ve şikayetimi okuyan kim varsa 10 kere yeniden düşünsün ben çektim siz de çekmeyi. Diye yazıyorum ben aşırı sorun yaşadım garanti kapsamındayken sadece geçici çözümlere ulaşabildim kalıcı çözüm getiremedi

Savaş sonuçtan memnun

Savaş
30 Ağustos 2024 13:35
"Ürünün teslimatı belirli bir süre gecikmiş ve mağduriyet yaşatmış olsa da Samsung ürünlerinin kalitesini beğeniyor ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."
Samsung 55Q80B Televizyon Kumandası Ve Satış Sonrası Destekleri
Derviş sonuçtan hiç memnun değil

Derviş
02 Mayıs 2025 21:16

Olcay
16 Mart 2024 02:03

Yasin
15 Haziran 2025 23:55
Samsung TV Kumandası Sürekli Arızalanıyor, Garanti Sonrası Endişeliyim
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
29 Aralık 2024 11:52
Samsung QLED TV Kumanda Sorunu: Sürekli Arızalanma Ve Garanti Sonrası Çözüm Arayışı

Samsung Kategorileri