Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyon Değişim Sürecinde Büyük Hüsran

Gülşah
11 Kasım 2024 14:55

Samsung marka televizyonum bozulmadan kaynaklı servise gittiğinde panel arızası sebebiyle bu modele ait panel olmadığı için yeni televizyon ile değişimi yapılacağı söylendi ve süreci başlattık. Yaklaşık 1,5 ay önce. Değişim onaylanmasına rağmen tarafıma bilgi verilmemiş ben aradığımda da cu 8000 gönderileceğini söylemişlerdir. Bende bunun üzerine bana bilgi vermeden onay almadan nasıl böyle bir karar veriyorsunuz du 8000 modeli istediğimi belirttim. 1,5 aydır 444'lü müşteri hizmetlerinden ayrı Samsung değişim servisinden ayrı defalarca bu talebini dile getirdim. Ekim ayı ortalarında beni arayıp talebimin olumlu olduğunu ancak stok sıkıntısı olduğunu ve ay sonuna kadar bekleyebileceğimi söylediler. Tamam diyerek beklemeye başladım. Kasım başında beni aradılar çalıştığım için her zaman telefonlara bakamıyorum. Çağrılara birkaç dakika içinde dönmeme rağmen asla bağlanamadım. Kendileri bana ulaşamadıklarını dile getiriyorlar. Bende defalarca kendilerine ulaşmaya çalıştım. 15-20 dakika bağlanmayı bekledim bağlanamadım. Akabinde 2-3 sonra sonra lojistik firması arayarak TV nizi teslim edeceğiz. Adresinizde misiniz dediğinde neye uğradığımı şaşırdım. Bana defalarca aramanız gerekse bile arayıp ulaşmadan, DU8000 isteğim Çin yaklaşık 1,5 ay beklettikten sonra yapılan büyük terbiyesizlik. Tüketici olarak tüm haklarımı kullanarak beni oyalayan, dalga geçer gibi sormadan istemediğim bir modeli gönderen Samsung u tüm sosyal mecralara, Tüketici Hakem Heyeti'ne ve bu kayıtlarla birlikte mahkemeye vereceğim. Bana talebimin olumsuz olduğunu en başta söyleseydiniz kararımı o zaman verirdim. Bugün beni arayıp dosya açılmasının üzerinde 1,5 aya yakın geçmiş cu 8000 gelecek yoksa dilerseniz iptal edebiliriz. Diyemezsiniz siz. 1 aydan fazla ben TV'siz kaldım, TV me bağlı aylık abonelik paketlerimi para ödediğim halde kullanamadım, beni mağdur ettiniz. Şu an bu kayıtla birlikte tüm sosyal medya mecralarında, tüketici hak et heyetine şikayetlerimi dile getirip rezil edeceğim. Mahkemeye vereceğim. O zaman açıklarınız dile getirdiğiniz övündüğünüz müşteri memnuniyetini.

Her Yıl Tekrarlayan Panel Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü

Ömer
12 Haziran 11:20
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail

Kemal sonuçtan memnun

Samsung UE50TU8000U Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Kemal
08 Ocak 2024 20:19
"Ücretsiz tamir yaptırdığınız için teşekkür ederim. Sizin büyüklüğünüze de bu yakışırdı. Samsung ürünlerinden ve satış sonrası hizmetinden de memnun kaldım"

Dilara
06 Mayıs 2024 11:56