Samsung S24 Ultra Kamera Sorunu

S24 Ultra kamera sorunu. 1 hafta önce aldığım cihazın kamera odaklanmasında titreme ve ses meydana geliyor. 12 MP çekimlerde özellikle yaşadığım bu sorun normal değil. Aynı model başka cihazlarda bu sorunun olmadığını, bendeki cihazda sorun olduğu belli. Yardımlarınızı rica ediyorum.

30 Eylül 2024 09:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

30 Eylül 2024 22:54

1 haftalık s24ultra da Farklı kamera sorunları devam ediyor maalesef görüntüyü yaklaştırınca atlamaya benzer problemler meydana gelmeye başladı.

30 Eylül 2024 23:08

Sorun artarak devam ediyor.

30 Eylül 2024 23:11

Yeni sorunları görüntülü göndermek istiyorum fakat gönderemedim.

Aysegul
Benzer Şikayeti Var
12 Ekim 2024 15:52

Ben de benzer sorunlarla bir aylık telefonu servise gönderdim. Değişim talep ettim hala bekliyorum. Samsung pişman etti bu def sizde sorun çözüldü mu

3 Ekim 2024 08:57

Hocam öncelikle titreme dediğiniz gibi bir sorun var ama atlamada biri sorum yok onun nedeni 1 kameradan 2 ci kameraya geçiyor acı farkı olduğu için de atlıyor s23 kullanıcısıyım bende de var normal bu tarz atlama. Ama titreme sorun iade edin veya garantiye gidin

Samsung S23 Ultra Kamera Titreme Sorunu.

Samsung s23 Ultra cihazımın kamerasında titreme sorunu var. Sadece video modunda oluyor, kamerayı sağ üst köşeye doğru ç...

1 Yorum

Samsung Kategorileri