Samsung QLED TV'de Tekrarlayan Sarı Çizgi Sorunu

Samsung QLED TV'de Tekrarlayan Sarı Çizgi Sorunu
Berkant
27 Aralık 2024 22:37

2024 Şubat ayında aldım, Haziran ayında hatayı verdi. Panel değişti, 10 gün içinde teslim edildi. Aralık oldu, tekrar aynı hatayla karşı karşıya kaldık. Bakalım, servis aldı, götürdü TV'yi, nasıl bir çözüm bulacaklar. Garanti süresi 2 yıl boyunca sıkıntı yok ama sonrası için garanti kapsam dışı denilecek. 10 yıllık TV'ler eskide kaldı demek ki.

27 Aralık 2024 22:22

2. Kez aynı hatayı veriyor 2024 Şubat ayında aldık haziran oldu bu hatayı verdi servis aldı götürdü panel değişti ve 10 gün sonra geri getirdiler tabii ki kullanıcı hatası olmadığı için Daha 1. Yılı olmadan aralık ayında tekrar aynı hatayı verdi tekrar servis aldı götürdü bakalım çözüm ne olacak 2 yıl garanti var ama sonrası için meçhul

samsung-sikayeti-1.jpg
30 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sümeyya sonuçtan çok memnun

Sümeyya
13 Temmuz 2023 13:45
"Samsung televizyonumda yaşanan sorun teknik serviste değerlendirildikten sonra yaşanan mağduriyetten dolayı Samsung Genel Merkezi ücretsiz olarak TV'nin tamirine karar verdi. Tamir yapılıp TV teslim edildi. Özellikle Samsung müşteri hizmetlerinden Pelin Hanım'a ilgisi ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim."
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
15 Mart 2025 22:30
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
02 Nisan 2024 01:17
Samsung Çakma Ya Da Eski Parça Satıyor.
Atacan sonuçtan hiç memnun değil

Atacan
05 Mart 2025 08:38