Didem sonuçtan memnun

Samsung Q60A QLED 4K Smart TV (2021) Panel Sorunu!

Samsung Q60A QLED 4K Smart TV (2021) Panel Sorunu!
02 Mayıs 2024 14:07
Didem'in Teşekkür Mesajı
“Ücretsiz değişim konusunda destek için teşekkür ederim.”

Samsung Q60A QLED 4K Smart TV (2021) modeli televizyonumu 4 Aralık 2021 tarihinde satın almıştım ve 17 Mart 2024 tarihinde arızalandı. Sürekli kendini kapatıp açmaya başladı. Bunun üzerine 19 Mart 2024 tarihinde servis geldi. Bu modellerde üretim hatası olduğunu ve panel hatası ile karşılaşıldığını söyledi. Panel değişimi için 16.300 TL fiyat söylendi. Garanti süresi bittikten kısa bir süre sonra arızalanması da ayrı bir durum. Kullanıcı hatası olmaması ve üretimsel bir problemin olması durumunda panel değişimi için bir seferlik ücret istenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Firmanın üretim kaynaklı sorununu müşteriye yüklemesi, marka itibarı için doğru olmadığını düşünüyorum. Samsung'un konuyla ilgili desteğini rica ediyorum.
Model Adı: QE50Q60AAUXTK, Seri No: 06MD36MRA00196F

02 Mayıs 2024 14:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Mayıs 2024 11:23

Servis raporum 20 Mart 2024 olduğu için tekrar servis çağırmam gerektiği söylendi ve 04.05.2024 (bugün) tekrar servis geldi. Yine aynı sorun olduğunu ve panelin değişmesi gerektiğini ve 16250TL'lik bir bedeli olduğunu söylediler. Bu bedel gerçekten yüksek. Samsung markasını tercih etme sebeplerimden biri düzgün üretim yaptıklarını düşünmemdi. Bundan dolayı da yazlıkta 10 senedir eski bir model Samsung televizyon kullandığımdan, evim için de daha yeni bir teknolojiye sahip olan bir model tercihinde bulunmuştum; fakat üretim hatası sebebiyle panel değişim bedelini benden almak istemeleri Marka'ya olan güvenimi sarstı. Bir tüketici olarak hata bende olmadığı için panel değişiminin ücretsiz olarak Samsung tarafından yapılmasını bekliyorum.

20 Mayıs 2024 17:31

Ücretsiz değişim konusunda destek için teşekkür ederim.

Öcal
17 Mayıs 2024 17:38
Samsung TV Ekran Arızası
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
29 Mart 2024 19:33
"Şikayete konu olan marka ve modeldeki televizyonum yaşadığımız sorun giderilmiş olarak önceki gün teslim edildi. Bu süreçte, şirket-müşteri ilişkisinde mecburiyete değil memnuniyete odaklı hizmet politikasını benimseyen Samsung Electronics Türkiye ekibine teşekkür ediyorum."
Samsung Qe 50Q60A 50" 125cm 4K UHD Smart QLED
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
02 Şubat 2024 14:50
"Samsung ekibine çok teşekkürler, müşteri temsilcisi çok ilgilendi, teknik servis ekibini yönlendirdiler arıza tespit edildi ve televizyon panel değişimi ertesi gün gerçekleştirildi. Tutar Samsung tarafından karşılandı, doğru markayı tercih ettiğimizi anladık!"
Niyazi sonuçtan çok memnun

Niyazi
07 Aralık 2024 11:20
"21/12/2024 tarihinde panel değişimi Samsung tarafından karşılanacak yapıldı. Bu süreçte her gün tarafıma bilgilendirme yapılarak sorunumuz çözüldü beklentimi Samsung firması karşıladı. Teşekkür ediyordum."
Garanti Süresi Dolunca Bozulan Samsung TV Paneli
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
27 Ağustos 2024 18:46