İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Nisan 2024 21:36

Merhaba ;
Samsung 50CU7000 TV aldım. Kurulumu için irtibat hattınızla görüştüm 27.04.2024 tarihinde kurulum için Pendik Samsung yetkili servisinizden iki arkadaş geldi. Ben askı aparatımı kendim temin ettim (32-55inç) TV modeli ile uyumlu olmasına rağmen hareketli aparatı takmadıklarını söyleyerek TV yi salonun ortasında yere kurarak ayrıldılar. 4447711 e bu konuyla ilgili ulaşıp talep bıraktım. Çözüm merkezinizden dönüş sağlandı ve yetkili servisle görüşüp sorunun çözüleceğini ilettiler. Akabinden Pendik yetkili servisinizden F**** bey 0216 390 50 02 numaralı numaradan beni aradı ve duvarınız tuğla duvarsa TV montajının yapılamayacağını yapılsa bile hareketli olduğu için 600₺ montaj ücreti alacaklarını söyledi.
Konuyla ilgili sorunlarım ;
1- Montaj için randevu alırken kimse bana hareketli aparatın montajının olamayacağını söylemedi.
2-Kimse bana hangi standartlara göre duvarın sağlamlığına karar verdiklerini söylemedi.
3-Ücretsiz montaj olmasına rağmen sırf aparatım hareketli diye 600₺ ücret istendi resmen işgüzarlık.
4- Cumartesi günüm mahvoldu gün içinde saat 11:00 dan akşam 18:00 a kadar bu işler yüzünden meşgul edildim.

Sizden istediğim tek şey hangi standartlara göre hareketli askı aparatının takıldığını bana iletmeniz çünkü montaj ekibi bunun eğitimini alıyormuş. O eğitimde belirtildiğini düşünüyorum. (Duvarım 8.5luk tuğla sıvası ile 10cm. )
- 600₺ kurulum ücretini neye göre talep ediyorsunuz. Fiyat listenizi görmek istiyorum. Kuruluma para isteyecekseniz neden ücretsiz olduğu yalanını söylüyorsunuz.
Ekibiniz sayesinde televizyonum salonun ortasında yere kurulu vaziyette ( sadece ayaklarını takıp gittiler).

29 Nisan 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

İsmail
01 Mayıs 2024 12:23
Samsung Pendik Yetkili Servisi Kurulum Sorunu

Rezalet! Attığınız link açılmıyor. Temsilciniz gamze hanım telefon üslubu hakkında bilgisi yok sanırım bir de ağzına sakız alıp konuşsun müşterilerinizle daha aşağılayıcı olur

Samsung TV Kurulumu Yapmıyor

Ensar
19 Mart 2024 11:25
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Monitör Kurulumunda Ücret Bilgilendirme Sorunu

Erdem
29 Ağustos 00:21
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
13 Temmuz 2024 11:44
Samsung Mağdurum. Acil Çözüm İstiyorum!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung The Frame TV Montajında 3 Yıl Süren Hatalar Ve Yetersiz Destek

Zeynep