Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Müşterileriyle Dalga Geçiyor, Sorunumu Çözmüyor

Şeyma
30 Nisan 2024 20:58

28 Eylül 2018 tarihinde Samsung marka RF85K90127F/TR model gardırop tipi bir buzdolabı satın aldım. Montaj sırasında sol üst kapakta çizikler fark ettim ve buzdolabının kapakları değiştirildi. 7 Mayıs 2021'de buzdolabım 'PC' hata kodunu gösterdi. Ana kart, soğutucu, ekran kartı ve kapaklar değiştirildi. Ürünüm için 3 yıllık garanti süresi vardı ve ek olarak 4 yıl daha garanti süresini uzattım. Yani cihazım 28 Eylül 2025 tarihine kadar garantili. 2024 yılının Şubat ayı başında buzdolabım yine aynı 'PC' hatasını verdi. 14 Şubat 2024'te Samsung Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve servis yönlendirmesi yapıldı. Servis, cihazın değiştirilmesi gerektiğini belirtti. 28 Şubat'ta Samsung'a bağlı '0212 705 67 61' numaralı telefondan S***** Bey tarafından arandım; buzdolabının kapaklarının Nisan ayının ortasında geleceğini ifade etti ve ben de kabul ettim. Daha sonra 29 Şubat'ta yine arandım ve buzdolabının artık üretilmeyeceği, başka bir modelle değiştirilmesi gerektiği söylendi. 1, 4 ve 5 Mart tarihlerinde aynı numaradan aranmama rağmen bir çözüm sağlanamadı. 5 Nisan'da sorunumun çözüldüğüne dair bir mesaj aldım ve şaşırdım. Durumu nasıl olabileceğini sormak ve acil bir çözüm bulunmazsa yasal yollara başvuracağımı belirtmek için aradım. Daha önce sonlandırılan kaydımı başka bir numara ile tekrar açtılar. 16 Nisan'a kadar hiç kimse tarafından aranmadım, buzdolabım sürekli ses çıkarıyordu ve içindeki yiyecekler buzlanmaya başlamıştı. 16-17 Nisan'da tekrar iletişime geçtim. 18 Nisan'da S***** Bey beni arayarak buzdolabımın değiştirileceğini ve bana değişim için sunabilecekleri buzdolabının linkini gönderdi. Model kodu 'RF85A9111AP/TR' idi. Buzdolabını onayladım. Daha sonra arayarak buzdolabının stokta kalmadığını ve bana iki farklı model sunacaklarını bildirdiler. Kısa sürede stokların nasıl tükendiğini anlamakta güçlük çektim. Ancak, 'RF71DB965E8C' model buzdolabının gümüş rengini onayladığımı belirttim; çünkü daha önce konuştuğum bir temsilci istediğim rengi seçebileceğimi söylemişti. 19 Nisan'da S***** Bey, pembe renk dışında başka bir renk seçemeyeceğimi söyledi. Bu duruma rağmen, 'RF71DG90BESL' modeline bakmayı kabul ettim. 22, 23, 25 ve 26 Nisan tarihlerinde bu modelin özellikleri hakkında S***** Bey'den bilgi aldık. En son Cuma günü buzdolabını onayladık. 27'sinde talebimin onaylandığını ve montaj için iletişime geçileceği bildirildi. Bugün, 30 Nisan'da S***** Bey beni arayarak buzdolabının stokta kalmadığını söyledi. Bu durum kabul edilemez.

samsung-musterileriyle-dalga-geciyor-sorunumu-cozmuyor-1.docx

Ender sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Kabusu: Stok Hatası Ve Garanti Sorunu

28 Temmuz 2025 13:44

Gülter
19 Haziran 2025 11:37
Samsung Buzdolabı Kapı Değişiminde Parça Ve Renk Uyumsuzluğu Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RT58K7040SL Buzdolabı Arızası

16 Ocak 2024 15:54