Samsung Müşteri Hizmetleri Değişim Memnuniyetsizliği

Aslı
09 Nisan 2024 16:26

Trendyol sitesinden Erpa Holding satıcısından 26 Mart 2024 tarihinde satın aldığım Samsung 55LS01BG Serif TV 28 Mart tarihinde teslim edildi. 29 Mart tarihinde Samsung servisi geldi ve kurulum esnasında TV panelinde karanlık alan bulunduğu için tutanak tutarak Samsung'a gönderdi. Samsung müşteri hizmetlerinden A***** Hanım ile 8 ve 9 Nisandaki görüşmelerimizde aynı ürünün bayram sonrası gönderileceği bilgisi verildi. Yabancı forumlarda Serif TV hakkında TV panelinin uzun vadede sorun çıkardığına dair birçok yorum okuduğumu, bu nedenle TV'nin içime sinmediğini, ve bu TV'yi kullanmak istemediğimi kendisine ilettim. Ücret farkını ödeyerek üst model TV'lerden birini satın almak istediğimi, eğer bu da kabul edilmiyorsa aynı fiyat skalasında başka bir model istediğimi söyledim. Fakat bu iki teklifim de reddedildi, gerekçe olarak da Samsung Serif TV nin stoklarında olması gösterildi. Yeni serif TV geldiğinde 15 gün iade suresi geçmiş olacağından TV'yi iade de edemiyorum ve istemediğim model TV'yi kullanmak zorunda bırakılıyorum. Müşteri olarak modelden cayma ve farklı model TV isteme hakkımın olduğunu düşünüyorum. Ücret farkını ödeyerek 55QN90C model almak istiyorum. Ücretsiz üst model değişim talebim olmamasına, fiyat farkını ödeme teklifime rağmen müşteri memnuniyeti hiçe sayılarak teklifim reddedilmiştir. Gerekçe olarak da serif TV'nin stoklarda bulunması ve bunu sipariş vermem gösterilmiştir, Değişim süreci uzun sürdüğünden ötürü ürünü satıcıya 15 gün içinde iade hakkım da kalmadığı için mağdur olmuş durumdayım. Samsung müşteri hizmetlerinin yapıcı olmayan ve müşteri memnuniyetine odaklı işbirlikçi bir tutum içinde olmamalarından ötürü memnuniyetsizliğimi iletmek istiyorum.
Teşekkürler.

09 Nisan 2024 16:54 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 19:40

29 Ağustos 2025 15:36
arizali-tv-ilgisiz-servis-yaz-boyunca-magduriyet-1.jpg

Serkan
13 Eylül 2023 19:30
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Yanığı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Çağlar