02 Aralık 2023 17:05

Teknosa'dan aldığım TV'nin Dun kurulumu yapıldı. Yapılan Samsung 65LS03BG 163 ekran TV de yukarıdan aşağı çizik olduğunu fark ettim. Erkan kapalıyken görünmeyen çizik yanına yaklaştığım zaman görünüyor. Denizli Servis kaydı oluşturmak istediğimde müşteri hatası olabilir dedi. Denizli servisi servis kaydı açmadı. Genel merkezden oluşturdum. Ürünün değişimi talep ettiğimi belirttiğim halde orali olmadılar. Müşteri odaklı yaklaşmıyorlar maalesef. Ürün benden çıktı müşteri hatası deyip kestiriliyor. Servisin gelip tutanak tutmasını istiyorum. Gerekli mercilere başvuru yapılacaktır emin olabilirsiniz.

02 Aralık 2023 17:39 (Şikayetten 34 dakika sonra)

02 Aralık 2023 20:03

Keşke firmanizi tercih etmeseydim. Bir yorumda Samsung pişmanlıktır yazıyordu, haklilarmis. Dünya da 1 numara ve koklu firma diye tercih etmiştim maalesef değil. İlk önce servis çalışanlarını gözden geçirmeniz gerekiyor. Müşteriye yaklaşımları hiç hoş değil. Sinirli olabilirim (hakli olarak) ama yüzüme telefon kapatmak nedir.

Gökhan
26 Mart 2024 16:15
Samsung 65QN700C 8K TV Ayıplı Ürün Satılması
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 14:22

Serkan
21 Eylül 2024 14:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
16 Aralık 2023 21:19
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
12 Ocak 2024 09:05
"Teknosa'dan almış olduğum TV ye Teknosa sahip çıkmayarak aracı firmaya yönlendirince çözümü Samsung'da aradım iyi ki öyle yapmışım. Bu sayede Samsung genel merkezden cihan bey ile tanıştım. Süreci o kadar hızlı ve profesyonel yönetti ki sorunum kısa sürede çözüldü ve iletişimde kaldık. Kendisine ilgi alakasından dolayı zaten teşekkür etmiştim ama buradanda tekrarlamak isterim. Teşekkürler Cihan bey."
Samsung Kategorileri